• Tippek és praktikák
  • 11.5.2022

Modern konyha tele inspiráló ötletekkel #TefalModernReceptek

video bannery moderni mednu HU te-blog_1200x675px.jpg

Úgy tűnik, hogy az elmúlt két év csak átmeneti lassulást hozott az életünkben. Egy pillanatra megállhattunk, szusszanhattunk, hogy utána még nagyobb fordulatszámon pörögjünk tovább. Ezért nap mint nap számos kihívással találjuk szemben magunkat, szeretnénk a lehető leggazdaságosabban beosztani a rendelkezésünkre álló időt és erőforrásokat. Ebben a Tefal új megoldásai segítségünkre lehetnek, hiszen remek multifunkcionális konyhai eszközöket kínálnak.

A Tefal beragyogja a konyhát 

Hogyan jut hely minden főzéshez szükséges eszköznek egy kisméretű konyhában? Vagy ha éppen a konyhafelújításon gondolkodunk, milyen modern eszközökre lehet szükség? Az ilyen és ehhez hasonló kérdésekre a Tefal tudja a választ. A márka számos olyan multifunkcionális konyhai készüléket kínál, amelyek képesek rengeteg edény, sütőtál, tepsi és kukta helyettesítésére, sőt még sütni, párolni és grillezni is tudunk velük. Szinte hihetetlennek hangzik, de a Cook4me Connect automatikus digitális edény Extra Crisp Lid fedellel valamint az Optigrille Elite és kiegészítői képesek erre. Ez a két készülék a konyha kincsei lehetnek és segítségükkel egyszerűen, gyorsan és profi módon lehet szorgoskodni a konyhában.

Programozd be a vacsorát!

A Cook4me+ Connect multifunkcionális edény elvégzi helyettünk a teljes főzési folyamatot. Előre beállított 150 recept közül lehet választani vagy újabbakat letölteni a mobilalkalmazásból. A készülék közvetlenül kommunikál az applikációval. Alternatív megoldásként az alkalmazásban megadhatjuk azokat az összetevőket, amelyek éppen kéznél vannak és akkor tényleg csak egy kattintásra van szükség a főzéshez. A Cook4me+ Connect pontosan, lépésről-lépésre végigvezet a főzés folyamatán egészen a tökéletes végeredményig. Nem kell közben ellenőrizni, hogy az étel ragad-e, vagy éppen megfőtt-e. Ha eddig nem mertünk bonyolultabb ételeket kipróbálni, mert azt gondoltuk, hogy csak a legtehetségesebb szakácsok tudják elkészíteni, most már ezen nem kell aggódni. A Cook4me+ Connect és az Extra Crisp Lid kiegészítő segítségével könnyedén elkészíthetők a modern konyha finomságai, főzés közben pedig kellemesen tölthetjük az időt, akár barátokkal beszélgetve egy pohár borral a kezünkben.

Desszert a grillről? 

A hús sós íze után gyakran vágyunk valamilyen édességre. Grillezett ananász, banán vagy más édes gyümölcs nagyon finom desszertté változhat a grillen. Az Optigrill Elite egy fantasztikus konyhai készülék, amely képes lemérni a hús vastagságát, és automatikusan beállítja a megfelelő sütést a véres steakektől a jól előkészített húsokig. Az Optigrill Elite segítségével zöldségeket, paninit is süthetünk. A sütő kiegészítők segítségével akár pizzát is süthetünk benne vagy a tökéletes vacsora befejezéseként elkészíthetjük a fent említett édességeket.

Modern receptek Havas Dórától 

Havas Dóra receptjei szolgáltatják a bizonyítékot arra, hogy ezzel a két multifunkcionális készülékkel szinte pillanatok alatt elkészíthető egy háromfogásos menü az egész család vagy barátok számára. A Tefal készülékekkel ma már nem varázslat a főzés. Kóstolja meg a következő nem mindennapi finomságokat. 

Spárgás csirkerolád

Rántott csirke kukoricapehelyben petrezselymes burgonyával

Gersli rizottó grillezett lazaccal

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent