• Vacsora
  • 11.5.2022

Gersli rizottó grillezett lazaccal

Gersli rizottó grillezett lazaccal.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
10 perc
Főzési idő
Főzési idő
15 perc

Összetevők

  • 2 evőkanál vaj
  • 1 közepes hagyma
  • 30 dkg gerlsi (árpagyöngy)
  • 1 dl száraz fehér bor
  • 1 l zöldség alaplé
  • 1 teáskanál só
  • 15 dkg megtisztított, feldarabolt zöld spárga
  • 15 dkg zöldborsó
  • 3 szál újhagyma feldarabolva
  • 3 dkg frissen reszelt parmezán

  • 4 szelet lazac filé
  • só, bors

A vajat és a felaprított hagymát a Cokk4me-be tesszük és manuális fokozaton lepirítjuk. Hozzáadjuk a gerslit, ezt is átforgatjuk, kicsit pirítjuk, majd felöntjük a borral. 

Hozzáadjuk az alaplevet és a sót, rázárjuk a Cook4me-re a fedőt és nyomás alatt 5 percig főzzük a rizottót. 

Kinyitjuk, hozzáadjuk a zöldségeket és újabb 3 percig főzzük nyomás alatt. 

Végül hozzákeverjük a reszelt parmezánt és egy teáskanál vajat. 

Azonnal fogyasztjuk.

A lazacszeleteket sózzuk, borsozzuk és az Optigrillben készre sütjük.

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent