• Tippek és praktikák
  • 26.6.2023

Havas Dóra nyári receptjei #TefalSummerReceptek

2.7 (28x)
TE-nyarireceptek-te-blog_1200x675px.jpg

Kertek, rétek látványa és illata, vízpart, szabadtéri teraszok, pihenés barátokkal vagy a családdal, egyet jelentenek a nyárral. És persze a jó ételek ilyenkor sem hiányozhatnak. Egy konyhai készülék, amelyet egyetlen háztartás sem nélkülözhet - az elektromos kontaktgrill. Segítségével teljesen intuitív és egyszerű módon készíthetünk gyors és finom ételeket. Ha pedig gyors levesre vagy friss desszertre vágyunk, a Tefal márka gondoskodik az ezekhez szükséges konyhai gépekről és recept-ötletekről is.

A Tefal márka immár három éve működik együtt Havas Dórával, a tévéműsorokból ismert népszerű ételbloggerrel és szakácskönyv-szerzővel. Dóra ezúttal az intelligens elektromos Optigrill Elite XL kontaktgrill és  PerfectMix Cook nagysebességű asztali turmixgép segítségét vette igénybe. És hogy mit főzött?

Az Optigrill Elite XL-ben egy kiadós, mégis könnyű Steak és grillezett zöldségekkel készült,  a PerfectMix Cook-ban pedig finom Zöldborsókrémleves sonkával és krutonnal főtt.

A Perfectmix Cook intuitív érintőképernyős kijelzővel, hideg és meleg ételekhez 10 előre beállított programmal, erőteljes 1400 W-os és 41 000 fordulatszámmal működő motorral rendelkezik. A prémium minőségű pengék Powelix technológiával bírnak  és  tökéletes turmixolnak.  A Powelix technológia a többi Tefal BL2C modellhez képest 30%-kal gyorsabb főzést biztosít. A tartós üvegtartály hasznos térfogata 1,75 l, a gőzölőkosár térfogata pedig 0,5 l. Az öntisztító mélytisztító program 100 °C-on működik, és a turmixgép tisztítószer nélkül elpusztítja a baktériumok akár 99,99%-át. A rozsdamentes acélból készült pengék kivehetők és könnyen moshatók. A készülék elegáns kialakításának és kiváló minőségű anyagainak köszönhetően minden konyha szemet gyönyörködtető kiegészítője.

Az Optigrill Elite XL  elektromos  kontaktgrill igazi szakértője a húsok és zöldségek precíz grillezésének. Az innovatív érzékelőnek köszönhetően pontosan megméri a hús vastagságát, és automatikusan beállítja a sütési időt a tökéletes eredmény érdekében. A gyors sütési funkciónak köszönhetően a hús vagy a zöldség szépen ropogósra sült csíkokat kap, ráadásul minden ízletes aromájú lesz.  12 automatikus program közül választhatunk, és anélkül süthetünk húst, például csirkét, hamburgert vagy halat, illetve zöldséget, hogy folyamatosan ellenőriznünk kellene a grillt. Ráadásul a grillsütő mosogatógépben mosható, így a grillezést a mosogatás miatti aggódás nélkül élvezhetjük.

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent