• Tippek és praktikák
  • 27.11.2023

Havas Dóra karácsonyi - téli receptjei #TefalTeliReceptek

4 (5x)
TE zimni recepty HU te-blog_1200x675px.jpg

Bár a tél hideg, és arra kényszerít bennünket, hogy majdnem minden szabadidőnket az otthonunk melegében töltsük, de ez egyben az otthonosság, a meghittség és a nyugalom időszaka is. A körülöttünk lévő világ hótakaró alá bújik, a hideg idő pedig arra hívogat, hogy olyan finom ételeket főzzünk és süssünk, amelyek jóllakatnak és felmelegítenek minket.

Tél a tefal konyhában

A téli szezon varázslatos hangulattal vesz körül minket, konyhánkból pedig a szezonális finomságok illata árad. Van-e jobb dolog ilyenkor, mint a családdal és a barátokkal tölteni ezt az időszakot és őket téli finomságokkal és ünnepi vacsorával kényeztetni?

A tévéből is ismert népszerű gasztroblogger, Havas Dóra a vadonatúj és a tapadásmentes serpenyőt választotta, hogy inspiráló recepteket készítsen nekünk a téli szezonra.

Havas Dóra ünnepi lazaca a tél esszenciája és a téli ízek harmóniája. Elkészítésével olyan remekművet varázsolhatunk a tányérra, amelyet nem nehéz elkészíteni az intelligens Tefal Optigrill 4in1 segítségével. Ez a készülék ugyanis fejlett érzékelővel rendelkezik, amely automatikusan figyeli a hozzávalók vastagságát, és ennek megfelelően határozza meg a grillezési időt és a hőmérsékletet. Az elkészítést a grillező és sütő funkció nagymértékben megkönnyíti  - így egyszerre több fogást is elkészíthetünk.

Élvezzük Havas Dóra téli ropogós finomságait, és ízleljünk örömmel minden egyes falatot a hideg napokon.

Ha igazán különlegessé akarjuk  tenni az ünnepi időszakot, kényeztessük szeretteinket ezzel a különleges téli zöldségétellel: Mázas cékla gránátalmával. Ez a finomság olyan, mint egy kis téli csoda a tányéron, ahol a tél jellegzetes ízei egymásra találnak.

Ráadásul ezt a finomságot az odaégés kockázata nélkül, könnyedén, zsiradék hozzáadása nélkül készíthetjük el a Tefal Unlimited tapadásmentes serpenyőben.

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent