• Tippek és praktikák
  • 19.9.2022

Az őszi receptek már várják Önt #TefalOsziReceptek Dóra Havas

tefal podzimni menu bannery HU te-blog_1200x675px.jpg

A gyerekek ismét az iskolában, az ősz bontogatja szárnyait, így lassan elkezdhetjük betakarítani a kertjeink, nyaralóink termését, például a nyáron gondosan nevelgetett cukkinit vagy éppen sütőtököt. Ha nincs kertünk, akkor pedig kisétálhatunk az erdőbe, hogy friss gombát szedjünk (fogyasztás előtt ne felejtsük el bevizsgáltatni). Ha nem szeretné a kellemes őszi estéket hosszadalmas főzéssel tölteni, van néhány inspirációnk az Ön számára. Ezeket megtalálja a Tefal mobilalkalmazásban, de közvetlenül a Cook4me+ Connect intelligens multifunkciós edényben is.

Ki szeretné a hűvös őszi estéket bonyolult, több órát is igénybe vevő főzésre pazarolni, amikor azokat a családdal, pihenéssel is tölthetné? Főleg, hogy a gyors, otthoni főzés olyan megfizethető és egyszerű. A megoldás az Ön számára egy automatikus,

multifunkcionális, digitális Cook4me+ Connect edény, és megbízható társa, az InfinyForce Pro botmixer. Ezekkel ízletes házi leveseket, püréket, salsákat, pesztót és még sok további finomságot is egyszerűen elkészíthet.

A Cook4me+ Connect multifunkciós edény végigkíséri Önt a teljes főzési folyamaton. Egyszerűen válasszon a 150 előre beállított recept közül, vagy a Tefal mobilalkalmazásában található további receptek egyikéből, hiszen az applikáció közvetlenül kommunikál a multifunkciós edénnyel. Alternatívaként pedig akár beadhatja az éppen otthon lévő hozzávalókat az alkalmazásba, amit követően a Cook4me+ Connect egyetlen kattintás után lépésről lépésre vezeti majd Önt a tökéletes eredményig, anélkül, hogy álldogálnia kellene a készülék mellett, és ellenőriznie, hogy az étel nem ragad-e vagy nem ég-e oda. És ha eddig tartott a bonyolult konyhaművészettől, mondván, hogy az a profi szakácsoknak való, most már tényleg nem kell félnie tőle. Cook4me+ Connect az InfinyForce Pro botmixerrel tökéletesen kiegészíti egymást, és máris sokkal több időt tölthet együtt a családjával vagy barátaival.

Botmixer, a precíz segítő

Kivételes teljesítmény és maximális pontosság, ez jellemzi a  Tefal InfinyForce Pro botmixert.

A Powelix Life technológia nagy teljesítményű titán felületű pengéi a tökéletes eredmény és a rendkívüli tartósság zálogai. A nagy pontosságú, többsebességes indítógomb teljes kontrollt biztosít, így bármilyen textúra könnyen elérhető. A botmixer számos tartozékkal rendelkezik, hogy szabadjára engedhesse kulináris fantáziáját.

Őszi inspiráció - csicsóka-, sütőtök-, sárgarépa-, gomba receptek

Csicsóka, sütőtök, sárgarépa, gomba. Biztosan kóstolta már ezeket az alapanyagokat. A népszerű foodblogger, Havas Dóra receptjeinek köszönhetően ezekből a tipikus őszi hozzávalókból kellemes és könnyen elkészíthető, ízletes fogások születnek. A Cook4me+ Connect multifunkciós edény segítségével pillanatok alatt 3 fogásos vacsorát tálalhat, és az előállítás gyorsaságának köszönhetően az energiafogyasztáson is spórolhat - hiszen ételei valóban néhány perc alatt elkészülnek!

Merítsen ihletet a gyors őszi receptjeinkből, kóstolja meg az alábbiakat:

Egy serpenyős gombás rizsszem tészta

01 Egy serpenyős gombás rizsszem tészta.jpg

Sütőtökkrémes tészta

02 Sütőtökkrémes tészta.jpg

Húsgombócok paradicsomszószban

03 Húsgombócok paradicsomszószban.jpg

Jó étvágyat és kellemes őszi időszakot kívánunk!

tefal podzimni menu bannery HU te-soc_1200x1200px.jpg

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent