• Tippek és praktikák
  • 19.9.2022

Az őszi receptek már várják Önt #TefalOsziReceptek Dóra Havas

tefal podzimni menu bannery HU te-blog_1200x675px.jpg

A gyerekek ismét az iskolában, az ősz bontogatja szárnyait, így lassan elkezdhetjük betakarítani a kertjeink, nyaralóink termését, például a nyáron gondosan nevelgetett cukkinit vagy éppen sütőtököt. Ha nincs kertünk, akkor pedig kisétálhatunk az erdőbe, hogy friss gombát szedjünk (fogyasztás előtt ne felejtsük el bevizsgáltatni). Ha nem szeretné a kellemes őszi estéket hosszadalmas főzéssel tölteni, van néhány inspirációnk az Ön számára. Ezeket megtalálja a Tefal mobilalkalmazásban, de közvetlenül a Cook4me+ Connect intelligens multifunkciós edényben is.

Ki szeretné a hűvös őszi estéket bonyolult, több órát is igénybe vevő főzésre pazarolni, amikor azokat a családdal, pihenéssel is tölthetné? Főleg, hogy a gyors, otthoni főzés olyan megfizethető és egyszerű. A megoldás az Ön számára egy automatikus,

multifunkcionális, digitális Cook4me+ Connect edény, és megbízható társa, az InfinyForce Pro botmixer. Ezekkel ízletes házi leveseket, püréket, salsákat, pesztót és még sok további finomságot is egyszerűen elkészíthet.

A Cook4me+ Connect multifunkciós edény végigkíséri Önt a teljes főzési folyamaton. Egyszerűen válasszon a 150 előre beállított recept közül, vagy a Tefal mobilalkalmazásában található további receptek egyikéből, hiszen az applikáció közvetlenül kommunikál a multifunkciós edénnyel. Alternatívaként pedig akár beadhatja az éppen otthon lévő hozzávalókat az alkalmazásba, amit követően a Cook4me+ Connect egyetlen kattintás után lépésről lépésre vezeti majd Önt a tökéletes eredményig, anélkül, hogy álldogálnia kellene a készülék mellett, és ellenőriznie, hogy az étel nem ragad-e vagy nem ég-e oda. És ha eddig tartott a bonyolult konyhaművészettől, mondván, hogy az a profi szakácsoknak való, most már tényleg nem kell félnie tőle. Cook4me+ Connect az InfinyForce Pro botmixerrel tökéletesen kiegészíti egymást, és máris sokkal több időt tölthet együtt a családjával vagy barátaival.

Botmixer, a precíz segítő

Kivételes teljesítmény és maximális pontosság, ez jellemzi a  Tefal InfinyForce Pro botmixert.

A Powelix Life technológia nagy teljesítményű titán felületű pengéi a tökéletes eredmény és a rendkívüli tartósság zálogai. A nagy pontosságú, többsebességes indítógomb teljes kontrollt biztosít, így bármilyen textúra könnyen elérhető. A botmixer számos tartozékkal rendelkezik, hogy szabadjára engedhesse kulináris fantáziáját.

Őszi inspiráció - csicsóka-, sütőtök-, sárgarépa-, gomba receptek

Csicsóka, sütőtök, sárgarépa, gomba. Biztosan kóstolta már ezeket az alapanyagokat. A népszerű foodblogger, Havas Dóra receptjeinek köszönhetően ezekből a tipikus őszi hozzávalókból kellemes és könnyen elkészíthető, ízletes fogások születnek. A Cook4me+ Connect multifunkciós edény segítségével pillanatok alatt 3 fogásos vacsorát tálalhat, és az előállítás gyorsaságának köszönhetően az energiafogyasztáson is spórolhat - hiszen ételei valóban néhány perc alatt elkészülnek!

Merítsen ihletet a gyors őszi receptjeinkből, kóstolja meg az alábbiakat:

Egy serpenyős gombás rizsszem tészta

Sütőtökkrémes tészta

Húsgombócok paradicsomszószban

Jó étvágyat és kellemes őszi időszakot kívánunk!

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent