• Tippek és praktikák
  • 17.4.2023

Tavasz a Tefal konyhában - Tavaszi receptek Havas Dórától #TefalTavasziReceptek

3.2 (18x)
TE-tavaszi-receptek-te-blog_1200x675px.jpg

A tél után a kora tavasz kihívásokkal teli időszak a konyhában is. Az idei évben különösen, hiszen az időjárás áprilisban nem volt igazán tavaszias. Ilyenkor úgy érezzük, hogy szükségünk van friss ízekre, vitaminokban gazdag táplálékra, de a hűvösebb időjárás miatt valójában még robosztusabb, táplálóbb fogásokra vágyunk. És évszaktól függetlenül, ami még gyakran hiányozhat a főzéshez - az az inspiráció. Ebben segít nekünk most Havas Dóra és a Tefal.

Az új szezonban sokan szeretnének vadonatúj recepteket kipróbálni és ezekkel a finomságokkal meglepni az egész családot. A Tefal márka immár harmadik éve együttműködik a népszerű bloggerrel, szakácskönyv-szerzővel, tévéműsorokból is ismert

Dóra ezúttal segítségével készített kora tavaszi ételeket. A Tefal Easy Fry & Grill XXL egy intelligens forrólevegős sütő, amely egyszerre két fogást is képes elkészíteni, így egy komplett ételt, köretet és főételt is főzhetünk vele. A receptek elkészítéséhez a Tefal új, használta még Dóra.  És milyen fogások készültek?

Egy finom omlett és könnyű, zöldséges bárányhúsgombóc.

világszerte bizonyítottak a szakácsok és háziasszonyok körében. Minden méretű  Tefal Unlimited Anti-Scratch tapadásmentes serpenyő ellenáll a legnagyobb igénybevételnek is,  ezekkel úgy főzhetünk a konyhánkban, mint egy igazi séf. Karcolásgátló felületével, tapadásmentességével és tartósságával ez  a serpenyő remek választás. Az Unlimited serpenyők minden típusú tűzhellyel kompatibilisek, így indukciós főzőlapon is használhatók.

forrólevegős fritőz igazán nagyszerű eszköz  gyors és egészséges vacsorák elkészítéséhez.  Az ételekhez nagyon kevés olajat kell használni, mégis ropogósak és szaftosak lesznek a sült vagy  grillezett finomságok. Ráadásul az XXL méret lehetővé teszi, hogy egy készülékben egy teljes vacsorát készítsünk egyszerre. Az előkészítés mindössze néhány percet vesz igénybe, majd mindent a fritőzre bízhatunk, hiszen a készülék jelez, amikor minden készen áll a tálalásra. És ha már kipróbáltuk Dóra receptjeit, a Tefal alkalmazásban is böngészhetünk a receptek között. Itt további inspirációt gyűjthetünk olyan sült klasszikusok elkészítéséhez mint például a grillcsirke, a házi sült krumpli vagy amerikai burgonya, a nuggets,  steak vagy grillezett hal és sült vagy grillezett zöldségek.

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent