• Ebéd
  • 17.4.2023

Zöldséges bárányfasírt sült parázsburgonyával - Havas Dóra receptje #TefalTavasziReceptek

5 (1x)
Zöldséges bárányfasírt grillburgonyával - Havas Dóra receptje.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
10 perc
Főzési idő
Főzési idő
30 perc

Összetevők

  • 2 evőkanál olaj
  • 1 hagyma
  • 2 szálzeller
  • 1 sárgarépa
  • só, bors
  • 1 teáskanál kakukkfű
  • 1 teáskanál rozmaring
  • 1 teáskanál zsálya
  • 10 dkg zöldborsó
  • 1tojás
  • 2 evőkanál zsemlemorzsa
  • 250 g darált bárányhús

  • 1 kg parázsburgonya
  • 2 evőkanál étolaj
  • 2 teáskanál só
  • 1 teáskanál kakukkfű
  • 1 teáskanál rozmaring

A burgonyát gerezedkre vágjuk, sózzuk, meghintjük felaprított rozmaringgal és kakukkfűvel, kevés olíva olajjal.

Az air fryerbe tesszük és elkezdjük sütni.

A húsgolyóhoz az olajon lepirítjuk az apróra vágott zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerekkel, és belerakjuk a zöldborsót.

Ha az is megpuhult, hagyjuk hűlni.

Ezután a húsgolyó összes többi hozzávalójával összekeverjük, golyókat formázunk belőle.

Ezeket is az air fryerbe tesszük és a burgonyával együtt készre sütjük.

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent