• Tippek és praktikák
  • 26.7.2022

Dóra Havas Könnyű nyári receptek #TefalNyariReceptek

video bannery letni recepty HU te-blog_1200x675px.jpg

A nyár javában tombol, ilyenkor sokkal több időnk van kipróbálni új dolgokat a konyhában, például könnyű hideg leveseket, szószokat, salátákat vagy házi fagylaltot. Függetlenül attól, hogy a kiadós vagy a könnyű ételeket kedveljük, érdemes kísérletezni, új fogásokat elkészíteni. És mindig tartsuk észben, hogy a nyár nagyon sok lehetőséget kínál arra, hogy együtt legyünk a barátokkal vagy a családdal a szabadban, a teraszon, a vízparton vagy a természetben sétálva.

Univerzális multifunkcionális nagysebességű turmixgép

Egyetlen háztartás sem teljes egy remek turmixgép nélkül. A turmixolás jelentősen leegyszerűsíti az ételek elkészítését. De melyik turmixot válasszuk? A legjobb döntés, ha a Tefal Perfectmix Cook mellett teszi le a voksát.  Ez egy turmixgép, amely nem csak mixel, hanem főz is. Tökéletes kombináció bármilyen krémleves főzéséhez, de a Perfectmix Cook nyári hideg leveseket is elkészít, legyen szó hagyományos gazpachóról vagy ennek a híres spanyol ételnek a kukoricás változatáról. A  Perfectmix Cook tökéletesen alkalmas szószok vagy darabos levesek készítéséhez is.

Nyár a lédús gyümölcsök illatával

A kertben, a kedvenc piacon, az éttermekben vagy a nagymama asztalán -  friss zamatos gyümölcsök és zöldségek vesznek körül minket ebben az időszakban.  Néha még az is kihívás,  hogy feldolgozzuk, tartósítsuk ezeket a terményeket. Ebben a feladatban sem fog a Perfectmix Cook csalódást okozni - kompótokat, harapnivalókat, lekvárokat vagy klasszikus gyümölcs- vagy zöldségturmixokat és koktélokat is készíthetünk vele. Csak érezze a finom illatokat és a munka megy mint a karikacsapás.

Vonalak, vonalak, vonalak

A nyár alapvetően magában foglalja a fogyás, az egészségesebb étrend, valamint az általános relaxáció és regeneráció témáját. Ahhoz, hogy elérje álomalakját, a Perfect Mix tökéletes partnere lehet.  Akár növényi tejet is készít Önnek az első osztályú Powelix technológiával ellátott pengéknek köszönhetően, amelyek garantálják az ételek tökéletes turmixolását. A Powelix technológia 30%-kal gyorsabb elkészítést biztosít, mint más Tefal BL2C modellek. Ezenkívül a Perfectmix Cook minden nyersanyagot előkészít a gőzöléshez. Tartalmaz egy gőzkosarat is, amely egyetlen érintőképernyős multifunkcionális asszisztens segítségével megkönnyíti az összetett ételek elkészítését.

Dóra Havas Könnyű nyári receptek:

Kukorica gazpacho air fryer tortilla chipszzsel

Sült padlizsán fűszeres paradicsomszósszal

Áfonya-banán fagylalt karamellizált mogyoróval

Tefal HU Instagram

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent