• Tippek és praktikák
 • 29.9.2023

My Tefal mobilalkalmazás Androidra és iOS-ra - Fedezzen fel új és inspiráló recepteket!

5 (1x)
1200x675 HU tef app.jpg

Szeret főzni? Szeretne új recepteket felfedezni, amelyeket otthon is kipróbálhat? Egy könnyen használható mobilalkalmazást keres, amely segít izgalmas recepteket felfedezni? Ne keressen tovább - itt a My Tefal mobilalkalmazás Androidra és iOS-ra. A My Tefal mobilalkalmazás funkcióiról, és arról, hogy segítségével hogyan fedezhet fel ötletes receptek és hogyan válhat még könnyebbé a főzés, az alábbiakban olvashat.

A My Tefal Android és iOS mobilalkalmazás bemutatása 

A My Tefal, a főzőedények és főzési termékek globális piacvezetője egy mobilalkalmazást fejlesztett ki, hogy még élvezetesebbé tegye az otthoni főzést.

A My Tefal mobilalkalmazás Android és Apple iOS készülékekre érhető el, és tele van olyan funkcióval, amelyek megkönnyítik a receptek keresését és a bevásárlólisták létrehozását. Az alkalmazás ingyenesen letölthető és használható, és úgy tervezték, hogy ne csak jól nézzen ki, hanem jól működő, felhasználóbarát és intuitív vezérlést kínáljon. 

Google PLay button.jpg
App store button.jpg

A letöltés után több száz fantáziadús recepthez férhet hozzá, miközben számos személyre szabott szolgáltatást nyújt az applikáció.

vizual tefal app icoach-c4mtouch HU_copy.jpg

A My Tefal mobilalkalmazás jellemzői 

A My Tefal mobilalkalmazás tele van olyan funkcióval, amelyek segítségével könnyen felfedezhetők inspiráló, ízletes és egészséges receptek. Az alkalmazás főbb funkciói a következők:  

 • Keresési funkció, amellyel gyorsan kereshet recepteket összetevő, étel típusa, főzési idő, nehézségi fok és a  rendelkezésre álló konyhai készülék alapján.
 • "Hűtőszekrényemben" funkció az otthon lévő hozzávalókra alapuló recepteket kínál.
 • Az "Inspiráció" menüpont segítségével kiválaszthatja a nap receptjét. 
 • "Főzési útmutatók" menüpont bemutatja a hozzávalóhoz tartozó helyes főzési eljárásokat. 
 • "Bevásárlás" menü lehetővé teszi saját bevásárlólisták létrehozását, amelyek letölthetők és üzenetekben megoszthatók.

A My Tefal mobilalkalmazás használatának előnyei 

A My Tefal mobilalkalmazás remek eszköz mindazoknak, akik szeretnek főzni. Íme az alkalmazás használatának néhány fő előnye: 

 • Hozzáférést ad több száz ízletes recepthez a világ minden tájáról. 
 • Elmentheti kedvenc receptjeit, vagy jegyzetfüzetekbe rendezheti őket.
 • Bevásárlólistát készíthet a következő főzéshez. 
 • Az alkalmazás segítségével főzhet a Tefal termékeivel: a Cook4Me+ multifunkciós edényekkel és az Easy Fry forrólevegős sütőkkel.
 • Az alkalmazás Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható a következő Tefal készülékekhez: a Cook4Me+ Touch multifunkciós főzőedényhez.

A My Tefal mobilalkalmazás letöltése és telepítése

A My Tefal mobilalkalmazás ingyenesen elérhető az Android és az iOS operációs rendszerekkel működő készülékekre. Az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból tölthető le és telepíthető.  

Az alkalmazás letöltéséhez nyissa meg az App Store-t, keressen rá a "My Tefal" kifejezésre, majd kattintson a "Letöltés". Az alkalmazás ezt követően letöltődik és települ a készülékére.  

Az alkalmazás Google Play Áruházból történő letöltéséhez nyissa meg a Google Play Áruházat, keressen rá a "My Tefal" kifejezésre, majd kattintson a "Telepítés" gombra. Az alkalmazás ezután letöltődik és települ a készülékére.  

A My Tefal mobilalkalmazáson elérhető receptek 

A receptek közötti kereséshez  néhány lépést kell követni.

Először is az alkalmazás kéri, hogy válassza ki a használni kívánt nyelvet.

Ezután egy üdvözlő képernyő jelenik meg, ahol lehetőség van bejelentkezni egy meglévő fiókba vagy regisztrálni. Ha még nincs fiókja, kattintson a "Kezdés" gombra.

A következő lépésben válassza ki, hogy melyik Tefal készülékkel rendelkezik, majd lépjen a "Tovább" gombra. Még el is nevezheti a készülékét, és hozzáadhatja a tartozékokat.  

Ezután az alkalmazás meghívja, hogy csatlakozzon a közösséghez. Ezzel a funkcióval recepteket kereshet az alapján, hogy mi van éppen otthon a hűtőszekrényében, könnyen megtalálhatja kedvenc receptjeinket, vagy bevásárlólistákat készíthet. Ha használni szeretné ezeket a lehetőségeket, kattintson a "Fiók létrehozása" gombra. Új fiók létrehozásához adja meg adatait és jelszavát. Ezután kap egy e-mailt a megadott e-mail címre, mivel fiókját meg kell erősítenie.  

Ezek után itt az ideje, hogy az alkalmazást jobban megismerje. Válassza ki a megjelenő lehetőségek közül, hogy hány főre főz, majd kattintson a "Kész!" gombra. Ezen a ponton az alkalmazás készen áll a használatra. 

Az alkalmazás könnyen használható keresés funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálja a recepteket összetevők, az étel típusa vagy nemzetközi konyha szerint. Az "Inspiráció" menü alatt az ízletes ételek elkészítéséhez kreatív tippeket és ötleteket is találhat. A "Világom" menüpontban könnyedén készíthet albumokat saját receptjeivel a "Vásárlás" menüpontban pedig bevásárlólistákat is létrehozhat. 

hun.JPG

Receptek keresése az alapján, hogy mi van éppen a hűtőben 

Szeretné elkezdeni a főzést, de nincs ideje elmenni bevásárolni és megvenni a szükséges hozzávalókat? Semmi gond! A My  Tefal alkalmazással könnyedén kereshet recepteket a hűtőszekrényben található alapanyagok alapján.

Csak lépjen az alkalmazás "A hűtőmben" funkciója alatt a "Keresés" gombra. Ha rákattintott erre a funkcióra, akkor az alapján kereshet recepteket, hogy mi van otthon a hűtőszekrényben vagy a kamrában. Az "Hozzávalók hozzáadása" gombra kattintva kiválaszthatja az otthon elérhető hozzávalókat. Az alkalmazás ezután olyan recepteket fog javasolni, amelyeket ezekből az összetevőkből elkészíthet. Ezután válassza ki a receptet, az alkalmazás pedig lépésről-lépésre útmutatást ad az étel elkészítéséhez. 

Tippek és trükkök a My Tefal mobilalkalmazás használatához 

A My Tefal mobilalkalmazás nagyszerű eszköz mindazok számára, akik szeretnek főzni. Íme néhány tipp és trükk, hogy a legtöbbet hozhassa ki az alkalmazásból: 

 • Használja a szűrőket a "Keresés" funkcióban. A keresés során használhat olyan szűrőt, amellyel pontosan az igényeinek megfelelő recepteket kereshet. Kiválaszthatja a recepteket fogásonként (desszert, főétel, előétel), beállíthatja a kívánt főzési időt, a recept nehézségét három fokozatban, vagy hozzáadhatja, hogy jelenleg milyen Tefal tartozékokkal rendelkezik.
 • Keressen minden nap új inspirációt! Az "Inspiráció" menüben a mai napra javasolt receptet láthat, amely ötletet ad, hogy mit főzhetünk. 
 • Csak annyi adagot főzzön, amennyire valóban szüksége van. A recepteknél egyszerűen kiválaszthatja, hogy hány főre szeretne főzniA hozzávalók mennyiségét ezután újraszámolja az alkalmazás.   
 • Talált egy szuper receptet, de nincsenek otthon a hozzávalók? Semmi gond! Kattintson a hozzávalók listája alatt található "Hozzáadás a bevásárlólistához" gombra. A szükséges hozzávalók felkerülnek a bevásárlólistára, amelyet könnyen megoszthat barátaival vagy partnerével Messengeren vagy WhatsApp-on. A bevásárlás során az ellenőrző listának köszönhetően könnyen kipipálhatja a megvásárolt hozzávalókat.
 • Mentse el az érdekes recepteket! Jónak talált egy receptet, és szeretné elmenteni a következő alkalomra? A "Mentés" ikon segítségével elmentheti a recepteket, jegyzetfüzetekbe rendezheti őket, és bármikor visszatérhet hozzájuk. 
 • Kövessük együtt a Tefal újdonságait! A Tefal Blog tartalma mostantól elérhető a MyTefal alkalmazásban is.

My Tefal mobilalkalmazás - felhasználói vélemények

A My Tefal mobilalkalmazás jó fogadtatásra talált a felhasználók körében, akik kiemeleik  a felhasználóbarát kialakítást és a hasznos funkciókat. Íme néhány felhasználói vélemény az alkalmazásról:

"Nagyszerű alkalmazás az összes Tefal főzőkészülékem kezeléséhez egy helyen. Rengeteg ízletes recept található az alkalmazásban. Bónusz az egyes ételek bevásárlólistájának lehetősége."

"Az alkalmazás szórakoztatóvá és egyszerűvé teszi a főzést a Cook4Me készülékemmel!"  

 "Nagyszerű újítás az applikáción keresztül irányítani a készülékemet és értesítést kapni, ha a főzés befejeződött." 

Miért érdemes letölteni a My Tefal mobilalkalmazást?

A My Tefal mobilalkalmazás felbecsülhetetlen értékű eszköz mindazok számára, akik szeretnek főzni. Tele van olyan funkcióval, amelyek megkönnyítik az ízletes receptek megtalálását és elkészítését. 

 • Új inspiráció minden napra.  
 • Fedezze fel az ízlésének és a Tefal készülékének megfelelő recepteket.  
 • Kövesse az alkalmazás utasításait lépésről-lépésre, hogy könnyedén főzhessen. 
 • Élvezze a sok személyre szabott szolgáltatást. 
 • Készítsen albumokat kedvenc receptjeivel. 
 • Mentse el a bevásárlólistáját. 

A My Tefal mobilalkalmazáson folyamatosan dolgozunk, javítjuk és fejlesztjük. Töltse le a My Tefal mobilalkalmazást még ma, és kezdjen el felfedezni remek recepteket! 

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent