• Tippek és praktikák
  • 29.9.2023

My Tefal mobilalkalmazás Androidra és iOS-ra - Fedezzen fel új és inspiráló recepteket!

5 (2x)
1200x675 HU tef app.jpg

Szeret főzni? Szeretne új recepteket felfedezni, amelyeket otthon is kipróbálhat? Egy könnyen használható mobilalkalmazást keres, amely segít izgalmas recepteket felfedezni? Ne keressen tovább - itt a My Tefal mobilalkalmazás Androidra és iOS-ra. A My Tefal mobilalkalmazás funkcióiról, és arról, hogy segítségével hogyan fedezhet fel ötletes receptek és hogyan válhat még könnyebbé a főzés, az alábbiakban olvashat.

A My Tefal Android és iOS mobilalkalmazás bemutatása 

A My Tefal, a főzőedények és főzési termékek globális piacvezetője egy mobilalkalmazást fejlesztett ki, hogy még élvezetesebbé tegye az otthoni főzést.

A My Tefal mobilalkalmazás Android és Apple iOS készülékekre érhető el, és tele van olyan funkcióval, amelyek megkönnyítik a receptek keresését és a bevásárlólisták létrehozását. Az alkalmazás ingyenesen letölthető és használható, és úgy tervezték, hogy ne csak jól nézzen ki, hanem jól működő, felhasználóbarát és intuitív vezérlést kínáljon. 

A letöltés után több száz fantáziadús recepthez férhet hozzá, miközben számos személyre szabott szolgáltatást nyújt az applikáció.

A My Tefal mobilalkalmazás jellemzői 

A My Tefal mobilalkalmazás tele van olyan funkcióval, amelyek segítségével könnyen felfedezhetők inspiráló, ízletes és egészséges receptek. Az alkalmazás főbb funkciói a következők:  

  • Keresési funkció, amellyel gyorsan kereshet recepteket összetevő, étel típusa, főzési idő, nehézségi fok és a  rendelkezésre álló konyhai készülék alapján.
  • "Hűtőszekrényemben" funkció az otthon lévő hozzávalókra alapuló recepteket kínál.
  • Az "Inspiráció" menüpont segítségével kiválaszthatja a nap receptjét. 
  • "Főzési útmutatók" menüpont bemutatja a hozzávalóhoz tartozó helyes főzési eljárásokat. 
  • "Bevásárlás" menü lehetővé teszi saját bevásárlólisták létrehozását, amelyek letölthetők és üzenetekben megoszthatók.
  • Az "ütemezés" egy olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy előre megtervezd az egyéni étrendedet. A korábbi menük 3 hónapig tárolódnak, így bármikor ellenőrizheted, hogy bizonyos ételek nem ismétlődnek-e túl gyakran.

A My Tefal mobilalkalmazás használatának előnyei 

A My Tefal mobilalkalmazás remek eszköz mindazoknak, akik szeretnek főzni. Íme az alkalmazás használatának néhány fő előnye: 

  • Hozzáférést ad több száz ízletes recepthez a világ minden tájáról. 
  • Elmentheti kedvenc receptjeit, vagy jegyzetfüzetekbe rendezheti őket.
  • Bevásárlólistát készíthet a következő főzéshez. 
  • Az alkalmazás segítségével főzhet a Tefal termékeivel: a Cook4Me+ multifunkciós edényekkel és az Easy Fry forrólevegős sütőkkel.
  • Az alkalmazás Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható a következő Tefal készülékekhez: a Cook4Me+ Touch multifunkciós főzőedényhez.

A My Tefal mobilalkalmazás letöltése és telepítése

A My Tefal mobilalkalmazás ingyenesen elérhető az Android és az iOS operációs rendszerekkel működő készülékekre. Az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból tölthető le és telepíthető.  

Az alkalmazás letöltéséhez nyissa meg az App Store-t, keressen rá a "My Tefal" kifejezésre, majd kattintson a "Letöltés". Az alkalmazás ezt követően letöltődik és települ a készülékére.  

Az alkalmazás Google Play Áruházból történő letöltéséhez nyissa meg a Google Play Áruházat, keressen rá a "My Tefal" kifejezésre, majd kattintson a "Telepítés" gombra. Az alkalmazás ezután letöltődik és települ a készülékére.  

A My Tefal mobilalkalmazáson elérhető receptek 

A receptek közötti kereséshez  néhány lépést kell követni.

Először is az alkalmazás kéri, hogy válassza ki a használni kívánt nyelvet.

Ezután egy üdvözlő képernyő jelenik meg, ahol lehetőség van bejelentkezni egy meglévő fiókba vagy regisztrálni. Ha még nincs fiókja, kattintson a "Kezdés" gombra.

A következő lépésben válassza ki, hogy melyik Tefal készülékkel rendelkezik, majd lépjen a "Tovább" gombra. Még el is nevezheti a készülékét, és hozzáadhatja a tartozékokat.  

Ezután az alkalmazás meghívja, hogy csatlakozzon a közösséghez. Ezzel a funkcióval recepteket kereshet az alapján, hogy mi van éppen otthon a hűtőszekrényében, könnyen megtalálhatja kedvenc receptjeinket, vagy bevásárlólistákat készíthet. Ha használni szeretné ezeket a lehetőségeket, kattintson a "Fiók létrehozása" gombra. Új fiók létrehozásához adja meg adatait és jelszavát. Ezután kap egy e-mailt a megadott e-mail címre, mivel fiókját meg kell erősítenie.  

Ezek után itt az ideje, hogy az alkalmazást jobban megismerje. Válassza ki a megjelenő lehetőségek közül, hogy hány főre főz, majd kattintson a "Kész!" gombra. Ezen a ponton az alkalmazás készen áll a használatra. 

Az alkalmazás könnyen használható keresés funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálja a recepteket összetevők, az étel típusa vagy nemzetközi konyha szerint. Az "Inspiráció" menü alatt az ízletes ételek elkészítéséhez kreatív tippeket és ötleteket is találhat. A "Világom" menüpontban könnyedén készíthet albumokat saját receptjeivel a "Vásárlás" menüpontban pedig bevásárlólistákat is létrehozhat. 

Receptek keresése az alapján, hogy mi van éppen a hűtőben 

Szeretné elkezdeni a főzést, de nincs ideje elmenni bevásárolni és megvenni a szükséges hozzávalókat? Semmi gond! A My  Tefal alkalmazással könnyedén kereshet recepteket a hűtőszekrényben található alapanyagok alapján.

Csak lépjen az alkalmazás "A hűtőmben" funkciója alatt a "Keresés" gombra. Ha rákattintott erre a funkcióra, akkor az alapján kereshet recepteket, hogy mi van otthon a hűtőszekrényben vagy a kamrában. Az "Hozzávalók hozzáadása" gombra kattintva kiválaszthatja az otthon elérhető hozzávalókat. Az alkalmazás ezután olyan recepteket fog javasolni, amelyeket ezekből az összetevőkből elkészíthet. Ezután válassza ki a receptet, az alkalmazás pedig lépésről-lépésre útmutatást ad az étel elkészítéséhez. 

Tippek és trükkök a My Tefal mobilalkalmazás használatához 

A My Tefal mobilalkalmazás nagyszerű eszköz mindazok számára, akik szeretnek főzni. Íme néhány tipp és trükk, hogy a legtöbbet hozhassa ki az alkalmazásból: 

  • Használja a szűrőket a "Keresés" funkcióban. A keresés során használhat olyan szűrőt, amellyel pontosan az igényeinek megfelelő recepteket kereshet. Kiválaszthatja a recepteket fogásonként (desszert, főétel, előétel), beállíthatja a kívánt főzési időt, a recept nehézségét három fokozatban, vagy hozzáadhatja, hogy jelenleg milyen Tefal tartozékokkal rendelkezik.
  • Keressen minden nap új inspirációt! Az "Inspiráció" menüben a mai napra javasolt receptet láthat, amely ötletet ad, hogy mit főzhetünk. 
  • Csak annyi adagot főzzön, amennyire valóban szüksége van. A recepteknél egyszerűen kiválaszthatja, hogy hány főre szeretne főzniA hozzávalók mennyiségét ezután újraszámolja az alkalmazás.   
  • Talált egy szuper receptet, de nincsenek otthon a hozzávalók? Semmi gond! Kattintson a hozzávalók listája alatt található "Hozzáadás a bevásárlólistához" gombra. A szükséges hozzávalók felkerülnek a bevásárlólistára, amelyet könnyen megoszthat barátaival vagy partnerével Messengeren vagy WhatsApp-on. A bevásárlás során az ellenőrző listának köszönhetően könnyen kipipálhatja a megvásárolt hozzávalókat.
  • Mentse el az érdekes recepteket! Jónak talált egy receptet, és szeretné elmenteni a következő alkalomra? A "Mentés" ikon segítségével elmentheti a recepteket, jegyzetfüzetekbe rendezheti őket, és bármikor visszatérhet hozzájuk. 
  • Kövessük együtt a Tefal újdonságait! A Tefal Blog tartalma mostantól elérhető a MyTefal alkalmazásban is.

My Tefal mobilalkalmazás - felhasználói vélemények

A My Tefal mobilalkalmazás jó fogadtatásra talált a felhasználók körében, akik kiemeleik  a felhasználóbarát kialakítást és a hasznos funkciókat. Íme néhány felhasználói vélemény az alkalmazásról:

"Nagyszerű alkalmazás az összes Tefal főzőkészülékem kezeléséhez egy helyen. Rengeteg ízletes recept található az alkalmazásban. Bónusz az egyes ételek bevásárlólistájának lehetősége."

"Az alkalmazás szórakoztatóvá és egyszerűvé teszi a főzést a Cook4Me készülékemmel!"  

 "Nagyszerű újítás az applikáción keresztül irányítani a készülékemet és értesítést kapni, ha a főzés befejeződött." 

Miért érdemes letölteni a My Tefal mobilalkalmazást?

A My Tefal mobilalkalmazás felbecsülhetetlen értékű eszköz mindazok számára, akik szeretnek főzni. Tele van olyan funkcióval, amelyek megkönnyítik az ízletes receptek megtalálását és elkészítését. 

  • Új inspiráció minden napra.  
  • Fedezze fel az ízlésének és a Tefal készülékének megfelelő recepteket.  
  • Kövesse az alkalmazás utasításait lépésről-lépésre, hogy könnyedén főzhessen. 
  • Élvezze a sok személyre szabott szolgáltatást. 
  • Készítsen albumokat kedvenc receptjeivel. 
  • Mentse el a bevásárlólistáját. 

A My Tefal mobilalkalmazáson folyamatosan dolgozunk, javítjuk és fejlesztjük. Töltse le a My Tefal mobilalkalmazást még ma, és kezdjen el felfedezni remek recepteket! 

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent