• Tippek és praktikák
  • 20.9.2023

Őszi kulináris élmények Havas Dórával #TefalŐsziReceptek

3.4 (10x)
te-blog_1200x675px.jpg

Az ősz a gasztronómiai élvezetek időszaka: ilyenkor a főzés nem csupán az ételek elkészítését jelenti, hanem a természet ajándékainak megünneplését és a terményekért érzett öröm és hála kifejezését is.

Engedjük szabadjára kulináris kreativitásáunkat, fedezzünk fel új ízeket és teremtsünk felejthetetlen pillanatokat az őszi finomsagokkal teli asztalnál!

Az ősz az a mesés évszak, amely szín pompájával körülölel és bőséggel ajándékoz meg minket friss gyümölcsök és zöldségek formájában. Ebben az időszakban a konyhánk illatozik a fűszerek, a tök és a gomba varázslatos keverékétől. Az ősz egyszerűen a legjobb évszak, hogy olyan fantasztikus fogásokat készítsünk, amelyek melegítik testünket és lelkünket. Ilyenkor az őszi napok változékony időjárása, a hulló falevelek és megnövekedett étvágyunk miatt a meleg, tápláló ételeket részesítjük előnyben.  És mi mást készÍthetnénk ebben az időszakban, hanem tápláló, ugyanakkor könnyed ételkülönlegességeket? A Tefal már harmadik éve együttműködik a népszerű foodbloggerrel, Havas Dórával, aki nemcsak számos könyvet írt, de a televízió képernyőjéről is ismerős lehet. Most a még nagyszerűbb Easy Fry & Grill XXL sokoldalú meleglevegős sütő és a vadonatúj Tefal Coach konyhai robot segítségével Dóri könnyedén elkészíti a brokkolival gazdagított könnyű csirkét és más őszi ételeket is.  Az Easy Fry & Grill XXL segítségével ínycsiklandó fogások születnek, amelyek ideális gyors és egészséges családi vacsorák lehetnek. Az ebben a sütőben történő sütéshez csak minimális olaj szükséges, mégis a sült vagy grillezett ételek tökéletesen ropogósak és szaftosak lesznek.

Az XXL méretű sütő lehetővé teszi, hogy egyszerre, minden éhes családtag számára teljes vacsorát készítsünk. Az egész folyamat néhány percet vesz igénybe, egyszerűen hagyni kell, hogy a sütő végezze a dolgát. Jelezni fog, amikor az ételek elkészültek, és tálalásra várnak. És ha húsételek sütéséhez keresünk inspirációt - például grillezett csirkét, házi sültkrumplit, amerikai burgonyát, ropogós nuggeteket, rántott halat vagy grillezett húsokat készítenénk, vagy ha zöldséges fogásokra vágyunk - egy dolgunk van, lapozzunk bele a Tefal alkalmazásban elérhető receptkönyvbe.

Ilyen egészséges ételek után mindenképpen megérdemlünk egy kis desszertet - például próbáljuk ki a könnyen elkészíthető banános süteményt a vadonatúj Tefal Coach konyhai robottal!

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent