• Tippek és praktikák
  • 11.11.2022

Mézeskalács ízű reggeli palacsinta, édes bundás kalács sült almával, édesburgonyás frittata #TefalKaracsonyiReceptek

tefal vanocni menu bannery HU te-blog_1200x675px.jpg

A karácsony a béke és a nyugalom ünnepe. Mindezt azonban rengeteg kemény munka előzi meg, hiszen a karácsonyi sürgés-forgás a konyhában, a menü és sütemények elkészítése, a lakás karácsonyi dekorációja, a családnak és szeretteinknek szánt ajándékok kitalálása és megvásárlása, sőt az egész lakás kitakarítása nem könnyű feladat. A Tefalnak azonban mindig van ötlete, hogyan nyerhet időt a házimunka során! Tökéletes konyhai eszközeinkkel nyugodtabb és gördülékenyebb lehet a készülődés, hiszen a karácsony igazi értelme: a szeretteinkkel együtt töltött örömteli idő. Az ételek közelebb hoznak minket egymáshoz, ezért a karácsonyi menü elkészítéséhez szeretnénk ötleteket adni egyszerű és gyors receptjeinkkel.

Karácsonyi grillezés? Igen!

Sokan nem szeretik az unalmas és haszontalan ajándékokat karácsonyra, nekünk van két remek és praktikus ajándékötletünk: a Tefal Optigrill és a Tefal Ingenio. Ismerkedjünk meg ezzel a két fantasztikus konyhai eszközzel!

Az Optigrill Elite otthoni grill, a húsok és zöldségek tökéletes grillezésének mesterét Ön sem győzi majd eleget dicsérni! Az Optigrill Elite intelligenciájának köszönhetően képes megmérni a hús vastagságát, figyelembe veszi az egyes darabok számát is, és a tökéletes eredmény érdekében automatikusan beállítja a sütési időt. A gyors sütési funkciónak köszönhetően lenyűgöző, éttermi stílusú csíkok lesznek a húson vagy zöldségeken. Az ünnepi vacsorán az ezzel készült ételeket szerettei értékelni fogják.

A 12 automatikus program segítségével anélkül készítheti el a húsokat - például csirkét, halat - valamint a zöldségeket és egyebeket, hogy folyamatosan ellenőriznie kellene a grillt. Ráadásul a grill sütőlapja mosogatógépben mosható, így a grillezés utáni takarítás is még egyszerűbb. A karácsonyi menü elkészítéséhez válogathat az Optigrillel készíthető receptjeink között - így például grillezhet kolbászt krumplipürével és gombával vagy készíthet grillezett gyökérzöldségeket egy különleges burgonyasalátához.

Egy fogantyú, ami mindent tud

Karácsonykor a hűtőnk általában tele van édességekkel, salátákkal, szendvicsekkel és egyéb finomságokkal. A Tefal nem csak a főzésben segít, hanem az ilyen konyhai kihívásokra is megoldást kínál, ez pedig a Tefal Ingenio. A Tefal Ingenio intelligens főzőedény egyik legnagyobb előnye, hogy mindent, ami vele készül, akár fedővel is, gyönyörűen egymásra lehet pakolni, így helyet takarítunk meg a hűtőben további finomságok számára. Ezután az univerzális fogantyúval könnyedén kivehetők, és egy mozdulattal átemelhetők az edények a sütőbe vagy a tűzhelyre. A praktikus, levehető fogantyú hárompontos biztonsági rendszerrel rendelkezik, amely akár 10 kg-ot is elbír. Az Ingenio tapadásmentes és nagyon tartós. Az Ingenio serpenyők kompromisszum mentes minőségi szabványa karcállóságot biztosít, felületük ellenáll a fém eszközök általi karcolásnak. Erről a TITANIUM Anti-Scratch tapadásmentes felület gondoskodik, amely hatszor tartósabb, mint a Tefal standard felülete.

De ne felejtsük el, hogy a karácsony igazi varázsa nem arról szól, hogy hány ajándékot találunk a fa alatt, vagy mi nem ízlett a vacsora fogásai közül, hanem arról, hogy minél több örömteli perceket töltsünk a szeretteinkkel. A Tefal eszközei abban segítenek, hogy minél több időt takarítsunk meg a konyhában és a házimunka során. Hisszük, hogy eszközeink nem csak a karácsonyi menü elkészítését könnyíthetik meg, hanem hozzájárulnak ahhoz is, hogy mindenki nyugodtan, gondtalanul élvezze a karácsonyi hangulatot. 

Karácsonyi receptek:

Mézeskalács ízű reggeli palacsinta #TefalKaracsonyiReceptek

Édes bundás kalács sült almával #TefalKaracsonyiReceptek

Édesburgonyás frittata #TefalKaracsonyiReceptek

Jó étvágyat és békés, boldog karácsonyt kívánunk!

Csatlakozzon a Tefal Instagram játékához!

FELTÉTELEK:

Főzzön - fotózza le - ossza meg a legjobb és legnépszerűbb ételeit egy Instagram-posztban!

Kövesse a  @tefalhu Instagram-fiókot!

A képen és a szövegben használja a @tefalhu hashtaget!

Ne felejtse  el hozzáadni a #TefalKaracsonyiReceptek hashtaget is!

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent