• Tippek és praktikák
  • 4.10.2021

Hogyan válasszunk konyhai robotgépet?

tefal_FB_1200x675_MasterchefGrandeHU.png


Konyhai robotgép vásárlásán gondolkodik? Ebben az esetben az alábbi átfogó tippek és tanácsok listája hasznos lesz Önnek, hogy tudja, mit kell figyelembe vennie a vásárlás előtt, hogy a lehető legjobban kihasználhassa az új konyhai segítőjét. Bemutatjuk, hogy miket kell figyelembe vennie, hogy 100%-ig elégedett legyen az új robotgépével!

A konyhai robotgép multifunkcionális segítő, de mégis pontosan milyen funkciókat képes ellátni?
Egy minőségi, multifunkcionális robotgép rendkívül megkönnyíti az édes és sós ételek elkészítését, hiszen több konyhai készülék funkcióit egyesíti. Egy konyhai robotgép segítségével keverhet, habot verhet, dagaszthat, de akár jeget is zúzhat, koktélokat és turmixokat is mixelhet, húst darálhat, vagy akár szeletelhet, reszelhet és apríthat is.

tefal_ Masterchef Grande 1.jpg


Kinek ajánlott a konyhai robotgép?
Mindenkinek, aki szeretné megkönnyíteni a konyhában végzett munkáját, de elsősorban olyanoknak ideális, akik gyakran sütnek-főznek, és nemcsak magukra, hanem inkább 2 főre, vagy akár egy egész családra, baráti összejövetelekre...stb. Ahhoz pedig, hogy rendkívül elégedett legyen ezzel a segítővel, megmondjuk, hogy milyen robotgépet válasszon!

tefal_ Masterchef Grande 2.jpg

A konyhai robotgépek típusai
A konyhai robotgépek piacán alapvetően két típus közül választhat. Választhat kivehető tálas vagy fix edényes robotgépet. Ez utóbbi egy mozgatható tengellyel ellátott munkaedényből áll, mely tartozékai révén különösen alkalmas habverésre, keverésre, turmixok készítésére, illetve jégzúzáshoz vagy egyéb aprítási feladatokhoz. Ha ennél is sokoldalúbb segédet szeretne, akkor válasszon egy bolygómozgású keverővel vagy billenthető karral ellátott konyhai robotgépet. Amint azt a Tefal Masterchef Grande bizonyítja, az ilyen típusú rozsdamentes acél konyhai robotgépekhez nagyszámú tartozék is tartozik, beleértve a különböző keverőtálakat, illetve keverőlapátokat (habverő-, dagasztó és keverőkar), illetve a reszelő, daráló és aprító tartozékokat, így még több funkciót lát el a konyhában.

Konyhai robot teljesítménye: a feldolgozás sebességét és minőségét befolyásoló paraméterek
Amire nagyon fontos figyelnie, az a robotgép teljesítménye. A piacon 500W-os és ennél nagyobb teljesítményű robotok állnak rendelkezésre. Általában, minél nagyobb egy konyhai robotgép teljesítménye, annál gyorsabb, és jobb eredményeket lehet vele elérni. A Tefal Masterchef Grande konyhai robotgép teljesítménye 1500W, ennek köszönhetően új szintre emelheti vele az eddigi ételkészítési korlátait. A nyersanyagfeldolgozás gyorsasága és minősége az ő esetében az első helyen áll.
tefal_ Masterchef Grande 3.jpg

Egyéb paraméterek, amelyek jellemzőek a minőségi konyhai robotgépekre
További fontos szempont egy minőségi robotgép esetében a robotgép anyaga és kialakítása, a keverési rendszer működése, a hozzá tartozó tál térfogata és a biztonsági funkciók megléte. A Tefal Masterchef Grande nagyszerű, komplex szolgáltatást nyújt a sós és édes ételek elkészítéséhez. Ez egy rozsdamentes acélból készült készülék, amelynek belső alkatrészei is teljes mértékben fémből készültek, éppen ezért a legjobb minőséget képviseli. Keverési módját illetően központi keverési rendszert biztosít, mellyel kibővítheti kulináris látókörét. Nagyméretű, 6,7 literes keverőtáljában akár 2,6 kg kevert tésztát készíthet vagy 2,2 kg kelttésztát dagaszthat. A Masterchef Grande tehát teljesen egyedi konyhai robotgép a tészta keveréséhez, különösen akkor, ha valóban nagy mennyiséget kell előkészítenie.
A változatos keverőlapátokkal használható keverőtálon kívül a kiváló minőségű Masterchef Grande konyhai robotgép további kompatibilis tartozékok széles választékával rendelkezik, amelyek összesen négy kimenethez csatlakoztathatók.
Ennek köszönhetően valóban multifunkcionálisan használhatja ezt a robotot, és így csodálatos ételeket készíthet az egész család számára.

Hogyan kell gondoskodni egy konyhai robotgépről
Ha igazán jó konyhai robotgépet vásárol, az nem igényel majd különösebb karbantartást. A Masterchef Grande konyhai robotgép esetében mindössze annyit kell tennie, hogy a használt edényeket, tálakat vagy fém tartozékokat a mosogatógépben, vagy kézi mosogatással megtisztítja. Ami a konyhai robotgép testét illeti, elegendő, ha használat után nedves pamut ronggyal áttörli. Mindössze ennyi törődést igényel és cserébe kismillió konyhai feladathoz használhatja majd!

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent