• Tippek és praktikák
  • 5.6.2022

Az intelligens főzés megkönnyíti az életét

header 16@2.png

A technológia minden ágazatot érint. Most megmutatjuk, hogyan főzhet nagyon gyorsan és ízletesen egy intelligens edény- és egy recepteket tartalmazó mobilalkalmazás segítségével. Garntáljuk, hogy kedveli majd ezt a főzési módot, amely megkönnyíti az életét.

Intelligens főzés: mi az és mi kell hozzá?

A technológia minden ágazatot érint. Most megmutatjuk, hogyan főzhet nagyon gyorsan és ízletesen egy intelligens edény- és egy recepteket tartalmazó mobilalkalmazás segítségével. Garntáljuk, hogy kedveli majd ezt a főzési módot, amely megkönnyíti az életét.

Hallott már az intelligens főzésről? Ez egy olyan ételkészítési mód, melyben az intelligens technológia segítségével gyorsan, egyszerűen és minimális munkával készítheti el kedvenc ételeit. Mire van szüksége, ha bele akar vágni ebbe a főzési módba?

Készítse elő a Tefal Cook4me+ Connect intelligens edényt és mobiltelefonját, hogy letölthesse a több száz receptet tartalmazó alkalmazást. Miután csatlakoztatta az edényt a telefonjához (a magyar utasításokat követve), már csak annyi a dolga, hogy előkészítse a kiválasztott recepthez szükséges hozzávalókat.

Mobiltelefonja a receptek és hozzávalók listájával mindig kéznél lesz. Miután lebonyolította a vásárlást, és az egyszerű utasításoknak megfelelően belehelyezte az alapanyagokat az edénybe, az intelligens technológia gyakorlatilag minden munkát elvégez Ön helyett, anélkül, hogy ellenőriznie kellene. Az eredmény egy tökéletesen elkészített étel lesz.

A Cook4me by Tefal mobilalkalmazás Android és Apple telefonokon is elérhető.

A Cook4me+ mobilalkalmazás rendelkezésre áll a Google Play-en és az App Store-ban! Töltse le az alkalmazást, hogy hozzáférhessen azon új receptekhez, melyek az intelligens, multifunkciós főzőedényéhez készültek.

Munkamenet: Az okosedény és a mobiltelefon összekapcsolása

Párosítani szeretné a Tefal Cook4me+ Connect intelligens edényt a mobiltelefonjával, hogy utána “okosan” főzhessen? A folyamat nagyon egyszerű. Először töltse le a Cook4me by Tefal alkalmazást okostelefonjára. Ha iPhone-ja van, az App Store-ban megtalálhatja az alkalmazást. Az androidos telefonok tulajdonosai számára ez a főzőalkalmazás ingyenesen tölthető le a Google Play internetes áruházból.  

Letöltötte már a Cook4me by Tefal alkalmazást a mobiljára? Kapcsolja be az intelligens edényt, aktiválja a bluetooth-t az okostelefonján, és indítsa el a letöltött főzőalkalmazást. Az intelligens edény bluetooth-on keresztül gyorsan szinkronizálja magát a mobiltelefonjával. Ez hozzáférést biztosít a Tefal francia séfjei által kifejlesztett több száz Cook4me recept világához, s a receptek száma pedig továbbra is folyamatosan bővül.

A Cook4me by Tefal alkalmazásban megtalálja összes kedvenc receptjét, amelyeket gyorsan és egyszerűen készíthet el intelligens edényében. Az alkalmazásban található több száz receptben lépésről-lépésre követhető útmutató és szemléltető fotók mutatják meg, hogyan kell elkészíteni az adott ételt. Így az összes kedvenc receptje egy karnyújtásnyira lesz! Ez a recept-alkalmazás egyszerűen tökéletes!

Az intelligens főzőedény használatának előnyei

A Tefal Cook4me+ Connect intelligens főzőedény olyan, mintha a személyes asszisztense lenne a konyhában. Így több száz étel elkészítése gyors és egyszerű feladattá válik az Ön számára. Az alkalmazásban található receptek a legnépszerűbb ételeket tartalmazzák, amelyeket összesen hat főzési módon készíthet el az intelligens edényben. Ezek a párolás, a nyomás alatt való főzés (kukta-üzemmód), a klasszikus főzés három hőmérsékleti szinten (alacsony - lassú sütés, közepes, magas – pirítás, sütés) és a hőmérséklet szinten tartása.

Hogyan kell használni az intelligens edényt? Indítsa el a Cook4me by Tefal főzőalkalmazást mobiltelefonján vagy tablettjén, válassza ki kedvenc receptjét, majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Az utasítások alapján készíte elő az összes szükséges hozzávalót, ezután már nem is kell különösebben ellenőrizni a főzés menetét, minden automatikusan történik. Az intelligens edény már lépésről-lépésre vezeti majd Önt a tökéletesen elkészített ételig.

A Tefal intelliges edényben akár 6 személyre főzhet! Ráadásul egézségesen.

Kíváncsi, hogy tud-e egészséges ételeket készíteni az intelligens edényben? A kérdésre adott válasz természetesen attól függ, hogy milyen receptet választ a Cook4me főzőalkalmazásban. A Tefal Cook4me+ Connect intelligens edény térfogatának köszönhetően akár 6 személy számára is készíthet ízletes és egészséges ételeket.

További nagy előnynek számít, hogy a Cook4me alkalmazást saját receptjeivel is kiegészítheti. Így a Tefal intelligens edényben gyorsan, egyszerűen és automatikusan készítheti el jól bevált ételeit is. Természetesen a főzőalkalmazás bővíthetőségének köszönhetően mások új receptjeit is elkészítheti az intelligens edényben!

Intelligens főzőedény WiFi-vel: Hogyan gondoskodjunk róla?

Ahhoz, hogy folyamatosan élvezhesse az intelligens főzés előnyeit, fontos, hogy jól vigyázzon az okosedényére. Miután befejezte a főzést a Tefal Cook4me+ Connect intelligens edényben, húzza ki a készüléket a konnektorból, és máris nekiláthat az egyszerű tisztításnak. Célszerű minden intelligens főzési művelet után kitisztítani az edényt.

Az intelligens edény főzőtálját és gőzölőkosarát beteheti a mosogatógépbe, vagy forró vízzel és folyékony mosogatószerrel tisztíthatja. Az edény külsejét törölje át nedves, puha törlőkendővel. Minden egyes főzés után vegye ki a kondenzációs tartályt is (hátulról), és mossa át tiszta vízzel vagy helyezze a mosogatógépbe.

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent