• Tippek és praktikák
  • 23.2.2022

A ruhák gyors fertőtlenítése vasalással

01_22_tefal_FB_1200x675_CareForYouHU.png

Van egy érdekes tippünk az Ön számára, hogyan vasalhatja ki gyorsan és elegánsan a ruháit munka és vasaló nélkül. Ráadásul még alaposan fertőtlenítheti is a ruhaneműt. Próbálja ki a Tefal Care For You gőzölős vasalót, amely vasalás közben a vírusok és baktériumok akár 99 százalékát is eltávolítja!

A Tefal Care For You segít a ruhák fertőtlenítésében: Hogyan is működik?

A Tefal Care For You önműködő ruhagőzölő egy speciális gőzölőszekrény, amely minden munkát elvégez Ön helyett! Egyszerűen helyezzen legfeljebb 4 ruhadarabot a fogasokra, húzza fel a speciális redőnyt, majd kapcsolja be a készüléket.

Bekapcsolás után a Tefal Care For You természetes gőzzel, akár 65 gramm/perc teljesítménnyel elkezdi vasalni és fertőtleníteni a ruhát. Ez a ruhagőzölő automatikusan, mindössze 10 perc alatt kivasalja a ruhaneműt, és 40 perc alatt hatékonyan fertőtleníti is azt. Az Ön feladata csupán a megfelelő beállítás - semmi mással nem kell foglalkoznia, a ruhák vasalása és fertőtlenítése pedig gyakorlatilag magától megy.

Az intenzív gőzerő és a 40 perces fertőtlenítő ciklus kombinálásával a Tefal Care For You gőzszekrény megszabadítja ruháit a kellemetlen szagoktól (például a grill- vagy cigarettaszagtól), miközben (mint már említettük) hatékonyan fertőtleníti is ruháit. A Tefal Care For You gőzszekrény a vírusok és baktériumok 99,99 százalékát elpusztítja. A ruhák covid betegség utáni fertőtlenítésére is alkalmas.

A Tefal Care For You gőzszekrényben minden szövetet és lakástextíliát vasalhat és fertőtleníthet.

Kíváncsi, milyen anyagokat vasalhat és fertőtleníthet a Tefal Care For You gőzszekrényben? Ez az önvasaló tökéletes megoldás minden típusú szövethez. Azaz minden szövet, beleértve a viszkózt, selymet vagy gyapjú anyagokat is, vasalható és fertőtleníthető a Tefal Care For You készülékben anélkül, hogy megégetné vagy tovább károsítaná azokat. A gőzszekrényben gond nélkül vasalhatja és fertőtlenítheti a függönyeit, takaróit, kendőit, de a párnákat, paplanokat vagy a gyermekek plüssállatait is. 

Milyen ruhákat vasal ki a gőzszekrény? Nem csak ingeket és pulóvereket!

A Tefal Care For You vasaló forradalmasítja a vasalást azzal, hogy megkönnyíti a ruhák ápolását. Kíváncsi, mi mindent vasal ki Ön helyett? A gőzszekrényben tökéletesen, egyetlen gyűrődés nélkül vasalhatja ki a férfiingeket. Ezt a funkciót különösen reggelente, munkába menet előtt értékeli majd, mivel a megbeszélésein tökéletesen gondozottan jelenhet majd meg.

A Tefal Care For You gőzölős vasalóval továbbá pólókat, blúzokat, nadrágokat, valamint kabátokat, öltönyöket és télikabátokat is vasalhat. Ön is kíváncsi, hogyan kell vasalni egy pulóvert? A Tefal Care For You ezt a ruhadarabot is simává varázsolja! 

Tippek arra vonatkozóan, hogy mit kell tennie, hogy a gőzölő önvasaló megfelelően működjön

Kíváncsi, hogy pontosan mit kell tennie ahhoz, hogy a Tefal Care For You gőzölő megfelelően működjön? Az Ön egyetlen feladata, hogy a készülék bekapcsolása előtt a kivehető tartályt feltöltse vízzel. A Tefal Care For You gőzszekrény nagyméretű, kivehető víztartályának űrtartalma 2 liter, ami garantálja a ruhák hosszú időn át tartó vasalását és fertőtlenítését.

A Tefal Care For You gőzszekrény tisztítása: Önnek mi a feladata?

Szeretné tudni, hogyan kell gondoskodnia a Tefal Care For You gőzszekrényről? Minden vasalás vagy fertőtlenítés után tisztítsa meg. Először húzza ki a konnektorból a gőzszekrényt, és várjon körülbelül egy órát, amíg teljesen ki nem hűl.

Ezután nedves ruhával törölje át a gőzszekrény redőnyét, majd a következő lépésben vegye ki a szűrőt a készülékből, amelyből távolítsa el a felgyülemlett szennyeződéseket. Nem kell aggódnia a Tefal Care For You vízkőmentesítés miatt, mivel a gép beépített vízkő elleni védelemmel rendelkezik.

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent