• Tippek és praktikák
  • 23.2.2022

A forrólevegős fritőz előnyei: gyors, egészséges és ízletes főzés

02_22_FB_EasyFry1200x675HU.png

Forrólevegős fritőz vásárlásán gondolkodik? Az egészséges sütés mellett a Tefal forrólevegős sütő számos más előnnyel is rendelkezik. Hogy mi miatt szeret majd bele ebbe a készülékbe? Íme néhány tipp, amit érdemes tudni.

Miért forrólevegős fritőz? Mert a rántás egészségesebb alternatívájáról van szó.

Ha szeretne életmódot váltani, egészségesebben étkezni, de hiányolja a rántott- és az olajban készült ételeket, akkor a forrólevegős fritőz a megfelelő választás az Ön számára. A  Tefal Easy Fry Oven&Grill és a Tefal Easy Fry&Steam forrólevegős sütők ugyanis az olajban rántás egészségesebb alternatíváját kínálják, hiszen kedvenc ételeit egyetlen csepp olajjal, vagy akár olaj nélkül is elkészítheti. 

Szeretné tudni, hogyan működik a forrólevegős sütő, és hogy valóban egészségesebbek-e az abban készült ételek? Ez az okos készülék kombinálja az automatikus kíméletes keverést és a forró levegőt, amely az elkészítendő étel körül áramlik. Még akkor is, ha minimális mennyiségű olajat használ, vagy ha egyáltalán nem használ olajat, a sült étel ugyanolyan egyenletesen sült és ropogós lesz, mint ha hagyományos fritőzben készítené.

A Tefal Fry & Steam forrólevegős fritőz multifunkcionális készülék: süthet, grillezhet vagy párolhat benne

Mi a Tefal forrólevegős fritőz további előnye? Többfunkciós használat esetén. Nem csak egészséges fritőzként használható. A Tefal forrólevegős sütőben egészségesen grillezhet, párolhat, süthet, vagy roston süthet, nemcsak gyorsan, hanem kiváló minőségben is. Mivel ez a készülék rácsokkal is rendelkezik, egyszerre akár háromféle ételt is készíthet benne.

A forrólevegős fritőzben az egész családnak készíthet vacsorát

Szeretne egy gyors, egészséges és ízletes ebédet készíteni az egész családnak? A Tefal Easy Fry Oven&Grill, az XXL forrólevegős sütő segítségével ez igazán nem okoz nehézséget. A forrólevegős fritőz a gyors és egészséges főzés alapja, mellyel az étel garantáltan ízletes is lesz.

Egészséges recepteket keres a forró forrólevegős fritőzhöz? Inspirációként van egy tippünk egy gyors és egészséges ebédre 30 perc alatt - Fish and Chips egészséges módon! Szeretne valami egészséges, finom és gyors vacsorát? Ebben az esetben értékelni fogja a 30 perc alatt elkészíthető gyors és egészséges vacsora tippünket - fűszeres csirkeszárnyak zöldségsalátával.

Tefal forrólevegős fritőz receptek

Gyors és egészséges ebéd 30 perc alatt: Hal és sült krumpli egészséges módon

Gyors és egészséges vacsora 30 perc alatt: Fűszeres csirkeszárnyak zöldségsalátával

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent