Ahhoz, hogy a gyors és egészséges forrólevegős fritőzben készült vacsora igazán finom legyen, már 24 órával korábban pácolja be a csirkeszárnyakat.
Először is vágja félbe a szárnyakat.
Készítsen pácot paradicsompüréből, mustárból, növényi olajból, szójaszószból, édes paprikából, sóból és borsból, majd pácolja be a csirkeszárnyakat, és tegye hűtőbe másnapig.
A tervezett vacsora előtt helyezze a pácolt csirkeszárnyakat (rakhatja őket egymásra) a Tefal előmelegített forrólevegős fritőzbe, válassza a Csirke programot, és süsse 12 percig.
Ezután fordítsa meg a szárnyakat, és süsse további 5 percig. És tálalhatja is!
Tálalja vacsorára a fűszeres csirkeszárnyakat rukkola- és cseresznyeparadicsom-salátával.
Készíthet hozzá egy ízletes, fokhagymás - tejfölös mártást is.