1.
Pürésítse a zöldségeket a húsdaráló finom pengéjével. Nyomja le a „Start” gombot.
V3 sebesség 1 perc
2.
Tegye a lisztet, a tojásokat és a zöldségpürét a géphez csatlakoztatott keverőtálba. Nyomja le a „Start” gombot. A végeredménynek morzsára kell hasonlítania. A tésztának száraznak kell lennie, hogy ne ragadjon össze, amikor kijön a keverőgépből.
V2 sebesség 4 perc
3.
Hagyja a keveréket kb. 30 percig pihenni a hűtőben.
4.
Melegítse fel az olajat a serpenyőben, és pirítsa meg az apróra vágott hagymát és a kockára vágott sárgarépát.
5.
Adja hozzá a felkockázott paprikát, a kakukkfüvet és az alaplét, majd párolja 20 percig. A főzés végén adja hozzá a félbevágott koktélparadicsomokat. Ízesítse. Ha maradt zöldségpüré, nyugodtan adja hozzá a keverékhez. Alternatívaként hozzáadhat egy kevés paradicsompürét is, hogy besűrítse a szószt.
6.
Forraljon fel egy nagy fazék sós vizet.
7.
Készítse elő a tésztát az extraháló és a megfelelő tésztapenge felszerelésével. Ügyeljen arra, hogy ne tegyen túl sok tésztát az adagolócsőbe, mert eltömíti. Nyomja meg erősen a dugattyút.
V5 sebesség 15 perc
8.
Főzze a tésztát körülbelül 15 percig, és tálalja a puha zöldségekkel. Ízlés szerint díszítse friss bazsalikommal. Ellenőrizze folyamatosan, mivel a főzési idő a felhasznált liszt márkájától függően 10 és 20 perc között változhat.
Ajánlott termékek