• Tippek és praktikák
  • 5.12.2022

Többfunkciós főzés forrólevegős fritőzben

Többfunkciós főzés forrólevegős fritőzben Tefal.png

Cseréljen le három konyhai háztartási eszközt egy készülékre! Megmutatjuk, hogyan használhatja a forrólevegős sütőt grillsütőként és párolóként. Főzzön többfunkciósan egyetlen készülékkel - ezzel helyet és áramot takarít meg a konyhában, és ezenkívül egészségesebb ételeket tud majd készíteni.

Egészséges-e a forrólevegős fritőz használata?

A fenti kérdésre a válaszunk: igen. Ebben a készülékben ropogós sült krumplit, sült csirkeszeletet vagy rántott sajtot készíthet egyszerűen és egészségesebben. A forrólevegős fritőz segít, hogy egészségesebben süssünk-főzzünk a mindennapokban. Minden sült finomság elkészíthető olaj nélkül vagy csak néhány csepp olajjal.

Hogyan működik a forrólevegős fritőz? A fedél alatt egy fűtőelem található, amely felmelegíti a benne lévő levegőt. A forró levegő pedig folyamatosan kering a sült krumpli, a csirkecsíkok, a sajt és más ételek körül a forrólevegős sütés során A fritőz működése a hőmérséklet-szabályozás és a forró levegő tökéletes egyensúlyára épül - ez a kombináció garantálja a ropogós, aranyszínűre sült ételeket kevés olajjal vagy anélkül.

Multifunkcionális főzés egy eszközzel: a főszerepben a 3 az 1-ben forrólevegős sütő

Milyen készülékeket helyettesíthet egy forrólevegős fritőz? Többet is. Ez a készülék nem csak eredeti céljára, az egészséges, olaj nélküli sütésre remek eszköz. A forrólevegős sütőt elektromos grillként és párolóedényként is használhatjuk.

  Multifunkcionális főzés egy készülékben a Tefal Easy Fry & Steam 3 az 1-ben forrólevegős fritőzben:  korlátlan lehetőségek tárháza az ízletes és egészséges főzéshez. Ez a készülék három technológiát kombinál a többfunkciós főzéshez, nevezetesen a forrólevegős sütést, az egészséges grillezést és a párolást. Készítsen ízletes és egészséges ételeket az egész családnak a Tefal Easy Fry & Steam 3 az 1-ben forrólevegős sütőben! Mivel három konyhai eszközt képes helyettesíteni, helyet takarít meg a konyhában.   

Többfunkciós főzés a forrólevegős fritőzben 

Több tucat ízletes és egészséges ételt készíthet könnyedén egyetlen készülékben: egészségesebben süthet olajban, párolhat és grillezhet is. Készítsen húst, zöldséget, burgonyát vagy sajtot a 3 az 1-ben forrólevegős fritőzben. Milyen recepteket lehet vele elkészíteni? Sokfélét.   

Ha a 3 az 1-ben forrólevegős sütőt elektromos grillsütőként használja, akkor csodálatos  grillezett camambert  vagy  grillezett  hamburgerhúst is süthet.   Forrólevegős fritőzként ropogós csirkecsíkokat vagy édesburgonya-sültkrumplit készíthet. Ha a Tefal Easy Fry & Steam 3in1 készülék tálcáját vízzel tölti fel, és kiválasztja a gőzfunkciót, finom párolt halat és a friss, vitaminokkal és tápanyagokkal teli zöldségeket varázsolhat a tányérra.   

Az Tefal Easy Fry & Steam használatával energiát takarít meg

A 3 az 1-ben Tefal Easy Fry & Steam légsütővel történő főzés során a kombinált üzemmódok időt és áramot is megtakarítanak. Hogyan lehetséges ez? Ez a készülék akár 52 százalékkal gyorsabb, mint egy hagyományos sütő. Ezenkívül a forrólevegős sütéshez és gőzöléshez nem szükséges előmelegítés, ezért nem fogyaszt sok áramot.  

A Tefal Easy Fry & Steam az egészségesebb, többfunkciós főzéshez nyújt segítséget, különösen hasznos,  ha egészséges életmódot folytat, vagy  fogyókúrázik. Nemcsak egészséges párolt ételeket készíthet, de a grillezett vagy sült finomságokról sem kell lemondania.  

Hogyan kell tisztítani ezt a fritőzt? Tisztítsa meg a készülék belsejét forró vizes szivaccsal! Ezután tisztítsa meg a sütőt tiszta vízbe mártott szivaccsal! Soha ne helyezze a fritőzt teljesen víz alá, és ne öblítse közvetlenül folyó víz alatt. Annak érdekében, hogy a készüléket sokáig tudja használni, ne tisztítsa durva, súroló szivaccsal vagy agresszív tisztítószerekkel. Részesítse előnybe a kíméletes, környezetbarát tisztítószereket!

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent