1.
Egy nagy fazékba tegye bele a vizet a leveskockával együtt, és forráspontig melegítse
2.
A gép táljába tegye a kenyeret, a tejet, a petrezselymet, a metélőhagymát, a lisztet, a sót és a borsot.
3.
Nyomja le a „Start” gombot, és a program során fokozatosan adagolja a vízzel, húsleveskockával kevert keveréket a készítményhez.
Rögzítés: Keverőedény
V3 sebesség 3 perc
4.
Vegye ki a tálat, és az ujjával formáljon a keverékből diónyi nagyságú kis golyókat.
5.
Ossza a tésztát 4 részre, és nyújtsa ki úgy, hogy 4 olyan golyót kapjon, melyek átmérője 23-25 cm kilapított állapotban.
6.
Amikor kész, merítse a golyókat a forrásban lévő vízbe, vegye le a tüzet minimálisra, és főzze 15 percig.
7.
A jobb íz érdekében tálalja kerámiatálban egy kanál vajjal, amely azonnal feloldódik.
Ajánlott termékek