1.
Tegye a tojást és a cukrot a gép táljába. Nyomja le a „Start” gombot.
Rögzítés: Flex habverő
V5 sebesség 30 mp
V8 sebesség 15 mp
2.
Adja hozzá a kukoricakeményítőt, és nyomja le a „Start” gombot.
Rögzítés: Flex habverő
V5 sebesség 1 perc
3.
Egy lábasban melegítse fel a tejet és a vaníliamagokat.
Ha nincs vaníliarúd otthon - A pudingot ízesítheti tonkababbal, citromhéjjal vagy kardamommal.
4.
A tejnek nem szabad forrnia: az első buborékok után számoljon el 1 percig, és vegye le a tűzről. Öntse a tejes-vaníliás keveréket a gép táljába, nagyon lassan csepegtetve, és nyomja le a „Start” gombot.
Rögzítés: Flex habverő
V5 sebesség 20 mp
5.
Tegye át a keveréket a serpenyőbe. Alacsony hőfokon melegítse fel. Amikor a krém sűrűsödni kezd, forralja 3 percig, közben folyamatosan keverje habverővel.
A tökéletes süteménykrém - A cukrászkrémnek egyenletesnek és simanak kell lennie. Ha a cukrászkrém túl folyós:
folytassa a főzést, kissé növelve a hőfokot. Ha a cukrászkrém a serpenyő aljára égett, ne kaparja le!
6.
A krémet terítse egy nagy tányérra, hogy gyorsabban lehűljön. Fedje le szorosan a krémmel érintkező fóliával. Elkészült a krémje.
Miért kell frissentartó fóliával letakarni? Az érintkezéses fedés azt jelenti, hogy a frissentartó fólia érintkezik a krémmel, így nem képződik kéreg.
Ajánlott termékek