1.
A legjobb eredmény elérése érdekében használjon 30% zsírtartalmú teljes tejszínt.
2.
A tejszínt, a tálat és a Flex habverőt tegye a hűtőszekrénybe 5 percre, mielőtt elkészíti a tejszínhabot.
3.
A hideg tálban adja hozzá a hideg tejszínt és a porcukrot. Nyomja meg a „Start” gombot, és tartsa szemmel a tejszínt.
Ellenőrizze az előkészületeket - A Chantilly krémnek merev csúcsokhoz kell hasonlítania. Ha a Chantilly krémje nem hasonlít kemény csúcsokra: Indítsa újra a gépet a 8-as fokozaton, amíg merev csúcsok nem alakulnak ki. Ha a tejszínhab túl szemcsés: Javasoljuk, hogy kezdje elölről.
4.
A tejszínhab készen áll a fogyasztásra vagy egy másik receptben való felhasználásra.
Ajánlott termékek