• Tippek és praktikák
  • 28.6.2021

Tefal Easy Fry: Egészséges sütés zsír nélkül

Easy fry Oven and Grill-Tefal-2.jpg

Nem akar lemondani az olajban sült ételek ízéről, ugyanakkor egészségesebben szeretne étkezni? Bár összeférhetetlennek tűnhet ez a két dolog, tudunk rá megoldást! Léteznek ugyanis olyan sütési módszerek, amelynek köszönhetően nem kell megtagadnia magától a kedvenc olajban sült ételeit. 
 
Zsírmentes sütés: egyáltalán lehetséges? 
Szereti a ropogós sültkrumplit, vagy a rántott csirkét, rántott zöldségeket vagy rántott sajtot? Ha úgy döntött, hogy egészséges életmódra vált, akkor sem kell feltétlenül visszautasítania ezeket az ételeket.  
Hogyan süthetünk egészségesebb ételeket? Ez nem csak attól függ, hogy milyen típusú olajat választunk a sütéshez. Az egészséges sütés elsősorban a megfelelő sütő kiválasztásával kezdődik, amelyben sült krumplit és számos egyéb finomságot is olaj nélkül vagy mindössze néhány csepp olajjal süthetünk meg. Ezt a funkciót a Tefal Easy Fry Oven & Grill forró levegős sütő tökéletesen teljesíti, hiszen minimális vagy akár zéró olajfelhasználással süthetünk vagy grillezhetünk vele.

Easy fry Oven and Grill-Tefal.jpg
A másik fontos szempont az egészséges sütésben a sütéshez felhasznált olaj fajtája és minősége
A Tefal Easy Fry Oven & Grill sütőben egy csepp repce- vagy mogyoróolaj a legjobb választás, hiszen jól hevíthetőek és csak 200 Celsius fok feletti hőmérsékleten kezdenek égni.  Az egészséges sütéshez választhat ezek mellett olyan növényi olajokat is, amelyek vitaminokban, ásványi anyagokban és fontos zsírsavakban gazdagok, és amelyeknek különleges ízükkel teszik még különlegesebbé a fogásokat. A fent említett mogyoróolaj mellett az avokádóolaj, mandulaolaj vagy szőlőmagolaj is tökéletes választás, de az illatos fűszernövényekkel, fokhagymával vagy borssal ízesített növényi olajokkal is bátran kísérletezhet.

Forró levegős olajsütő: Sokkal egészségesebb sütés
Az egészséges sütés még soha nem volt ilyen egyszerű, mint a Tefal Easy Fry Oven&Grill forrólevegős sütővel. Kiváncsi hogyan működik?
Ezzel a forró levegős olajsütő egyetlen csepp olaj nélkül, vagy minimális olajmennyiséggel süthet ropogós sültkrumplit a folyamatosan keringő forró levegőnek köszönhetően.  A sütő fedele alatt van egy fűtőelem, amely felmelegíti a benne keringő levegőt. A forró levegő ezután a hasábburgonya vagy a panírozott húsok, zöldségek, sajtok körül kering, ily módon az Easy Fry Oven & Grill forró levegős olajsütőben nemcsak a sütési feladatokat végezheti el zsírmentesen, de a grillezést is.

Egészséges sütés 9in1
Tefal Easy Fry Oven & Grill fő előnyei: ez a forró levegős olajsütőnk 9 automatikus és manuális funkcióval rendelkezik, melyek között megtalálható a sütés, grillezés, roston sütés, aszalás, pirítás és melegítés is, mindezeket 30%-kal gyorsabban és gazdaságosabban ellátva, mint egy klasszikus sütő.

Easy fry Oven and Grill-Tefal-3.jpg

Vendégek érkeznek, vagy nagy a család?

Nem probléma, a rácskészletnek köszönhetően a Tefal Easy Fry & Grill sütőben akár 3 ételt is elkészíthet egyszerre, zsírmentesen. 
Az egész család imádni fogja az új ízeket, hiszen az Easy Fry tökéletes eredményeket biztosít hal, csirke, illetve különböző húsok és zöldségek grillezésénél is. 
A még egyszerűbb sütés érdekében, hogy ne a sütésre, hanem a családunkra és más fontos dolgokra koncentrálhassunk, miközben az ételek készülnek 8 előre telepített, automatikus program áll rendelkezésre, melyek segítenek a sült krumpli, csirke, hús, hal, pizza, sütemény elkészítésében, illetve aszalás és grillezés esetén is 
Emellett a Tefal Easy Fry & Grill praktikus időzítővel, LCD kijelzővel és pontos hőmérséklet-szabályozással bír, egyes részei pedig moshatóak mosogatógépben is 

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent