1.
Tegye a kuszkuszt egy tálba, és fedje le hideg vízzel. Hagyja pihenni 30 percig, és időnként villával keverje meg a szemeket, hogy a kuszkusz szellőzzön.
2.
A citromokat vágja félbe, és a citruspréssel óvatosan facsarja ki a levüket. Nyomja le a „Start” gombot.
V1 sebesség 40 mp
3.
Mossa meg a zöldségeket. Hámozza meg őket. Vágja őket darabokra. Tegye félre.
4.
Hámozza meg a hagymát, és vágja durvára. Tegye őket az aprítógép táljába. Adja hozzá az uborkát és a sárgarépát. Nyomja le a „Start” gombot. Az időt úgy állíthatja be, hogy a nagyobb vagy kisebb darabokhoz igazodjon.
V4 sebesség 40 mp
5.
Keverje össze a zöldségeket a kuszkusszal. Mossa meg, szedje le a leveleket, és szárítsa meg a petrezselymet és a mentát. Vágja le a leveleket, ha túl nagyok. Tegyen félre néhány levelet a díszítéshez, a többit tegye az aprítótálba. Nyomja le a „Start” gombot. Szükség esetén kaparja le az oldalát, és indítsa újra az aprítótálat a „Start” gomb megnyomásával.
6.
Távolítsa el a magokat a gránátalmából. Adja hozzá az apróra vágott petrezselymet és mentát, valamint a gránátalmamagokat a kuszkuszos keverékhez. Locsolja meg citromlével és olívaolajjal, fűszerezze és keverje össze. Tegye a hűtőszekrénybe 4 órára.
7.
Ízlés szerint fűszerezze, díszítse menta- és petrezselyemlevelekkel, és tálalja hűtve.
Ajánlott termékek