• Tippek és praktikák
  • 9.11.2020

Süssön pár csepp olajjal a Tefal ActiFry forró levegős olajsütővel!

5 (1x)
tefal_1200x628_actifryxlgenius_HU.png

Süssön pár csepp olajjal! A Tefal ActiFry forró levegős olajsütő zseniális konyhai segítője lesz!
 
Ön is imádja a sült krumplit, minden lehetséges formában? Ha rajongója a hasábburgonyának, burgonyatallérnak vagy steak burgonyának, az ActiFry Genius 2 az 1-ben forrólevegős sütő a tökéletes választás a konyhájában, hiszen ez a készülék biztosítja, hogy ezek a finomságok mindig tökéletesen ropogósra süljenek, mindössze néhány csepp olaj felhasználásával! A két különálló sütőtálcának köszönhetően a sült krumpli mellett elkészíthet egy második fogást is, legyen szó húsról, halról, vagy egy másik zöldség- vagy gyümölcsköretről!
 
A krumplinak sem muszáj hasáb formában a készülékbe kerülnie, az üzletekben kapható hullámos, tallér vagy rács formájú burgonyát is éppolyan ropogósra sütheti az ActiFry-ban. Számos mélyhűtött sültkrumpli fajta elkészíthető hagyományos sütőben is, de állagra és ízre nem hasonlíthatóak össze az olajban sült változattal, az ActiFry-ban készült sültkrumpli azonban ugyanazt a ropogósságot és ízvilágot biztosítja, csak sokkal egészségesebb formában.

Medium-actifry_chicken_frites_BLACK_YV970815_970840_970850_970800.jpg
 
Unja már a sültkrumplit? 
 
A hagyományos burgonyán kívül más zöldségfélékből is készíthetünk ropogós zöldségköretet vagy sörkorcsolyát. A legkézenfekvőbb alternatíva az édesburgonya, de zellerből, sárgarépából, fehérrépából, karalábéból vagy retekből is készíthetünk ropogós köretet vagy rágcsálnivalót. 
Próbáljon ki új ízeket, bármivel is kísérletezik, abban biztos lehet, hogy a bő olajban sütött zöldségek ízeit sokkal egészségesebb változatban fogja visszakapni a Tefal ActiFry készülékkel. 
 
Két fogás egyszerre? Nem jelent gondot!
 
A Tefal ActiFry Genius XL 2in1 két külön sütőtálcával rendelkezik, így egyszerre 2 különböző ételt, vagy 2x annyi krumplit süthet! Akár húst, halat, zöldséget vagy gyümölcsöt szeretne, a kiegészítő sütőtálcának köszönhetően lefelezheti a főzésre szánt időt, hiszen egyszerre két fogást készíthet el. 

TIPP: A 2020-as év nem volt túl ideális a külföldi nyaraláshoz, de az elmaradt tengerparti vacsorákat pótolhatja a konyhában. A tenger gyümölcsei bármilyen formában kiválóak erre a céra, a gyerekek pedig imádni fogják a rántott halfilét!


Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent