1.
A gép táljában 10 perc alatt oldja fel az élesztőt a vízben.
2.
Tegye az élesztőt és a vizet a keverőtálba, adja hozzá a 2 evőkanál lisztet, a sót és a cukrot, majd nyomja le a „Start” gombot.
Rögzítés: Tésztakampó
V1 sebesség 30 mp
V4 sebesség 2 perc
3.
Zárja le a keverőtálat fóliával. Hagyja a tésztát 30 percig szobahőmérsékleten (20-22 fok) kelni.
4.
Vegye le a fóliát és a tésztát.
5.
Egy munkaasztalon ossza a tésztát 6, kb. 100 g-os golyóra.
6.
Forgassa meg a darabokat, hogy kis golyókat kapjon.
7.
Fedje le konyharuhával, és hagyja kelni 1 órán át.
8.
A mozzarellát apró kockákra vágja, a paradicsompürét sóval és oregánóval ízesítse.
9.
Melegítse elő az olajat 170-180 fokra.
10.
Sodrófával nyújtsa ki a golyókat. Formázzon kis korongokat. Egy teáskanál segítségével tegyen mindegyik korong közepébe egy kis paradicsompürét és egy kis mozzarellát.
11.
Zárja össze a tésztát, hogy félhold alakú ravioli formát kapjon, és ujjaival jól összenyomva zárja le a széleket.
12.
A panzerottikat forró olajban egyenként 3-4 percig süsse.
13.
Csepegtesse le nedvszívó papíron, és forrón, tengeri sóval meghintve tálalja.
Ajánlott termékek