1.
Melegítse elő a sütőt 180 fokra.
2.
Rögzítés: Keverőedény
V1 sebesség 20 mp
Tegye a lisztet, a sót, a borsot és a sütőport a gép táljába. Nyomja le a „Start” gombot.
Ne felejtse el átszitálni a lisztet - Szitálja át a lisztet mielőtt tálba rakja, hogy elkerülje a csomókat.
3.
Rögzítés: Keverőedény
V1 sebesség 30 mp
V8 sebesség 1 perc 30 mp
Egy külön tálban verje fel a tojásokat az olívaolajjal és a tejjel. Nyomja meg a „Start” gombot, és fokozatosan adagolja ezt a keveréket a gép táljába.
Ellenőrizze az előkészületeket - A sós süteménytésztának egyenletesnek és simának kell lennie. A sós süteménytészta csomóinak eltávolításához "indítsa újra a gépet a 4-es fokokaton, amíg sima állagot nem kap."
4.
Rögzítés: Keverőedény
INCORPORATION sebesség 30 mp
A tészta készen áll, hozzáadhatja a tölteléket, és megnyomhatja a „Start” gombot.
5.
Vajazza és bélelje ki a tortaformát. Öntse a keveréket a formába, és süsse 180 fokon 45 percig.
Ellenőrizze az előkészületeket - Szúrjon egy kést a tortába. Ha a késpenge tisztán jön ki, akkor megsült. A tortának aranybarna színűnek kell lennie. Ha a késpengéjére ragad a tészta, hagyja még egy kicsit főni.
6.
Hagyja a tortát 10 percig hűlni, mielőtt kiveszi a formából.
Ajánlott termékek