• Tippek és praktikák
  • 22.12.2022

Ruhavasalás gyorsan és tökéletesen - vasaló nélkül

Ruhavasalás gyorsan és tökéletesen -  vasaló nélkül.png

A vasaló nélküli vasalás lehetetlen? Pedig nem az, innovatív technológia segítségével ez is lehetséges: megmutatjuk, hogyan vasaljuk ki ruháinkat vasaló nélkül. Létezik egy szuper eszköz, amely forradalmasítja a vasalási szokásokat és ezt használva minden ruhadarab makulátlan és gyűrődésmentes lesz.

Milyen eszközt használjunk vasaló helyett?

Hogyan vasaljuk ki a ruhákat vasaló nélkül? Több lehetőség is van, minden esetben más eredményt várhatunk el. Például vasaló nélkül egy speciális spray segítségével is ki tudjuk egyenesíteni a ruhákat: egyenletesen fújjuk a sprayt a kiválasztott ruhadarabra, majd kézzel egyenesítsük ki.

Hogyan vasaljunk vasaló nélkül?

A hőhatás nélküli vasalás azonban nem garantálja a tökéletes eredményt. Ezért tényleg  csak rendkívüli esetben alkalmazzuk ezt a megoldást.  Ha vasaló nélküli vasalást szeretnénk garantáltan tökéletes eredménnyel, akkor használjunk kézi gőzölőt, vagy egy még jobb készüléket -   a ruhagőzölőt.  Ezek az eszközök forradalmasítják a vasalást, és sokkal könnyebben és így gyorsabban tudunk gondoskodni ruháinkról.  

A kézi ruhagőzölő és az álló ruhagőzölő nemcsak hatékony megoldás arra, hogy vasaló nélkül vasaljuk ki az ingeket (és más ruhadarabokat), hanem nagyszerűen lehet fertőtleníteni velük a ruhákat és egyéb textileket. A  forró gőz fertőtlenítő hatásának köszönhetően a vírusok, baktériumok és kórokozók akár 99,9 százaléka elpusztul.  

Jó tudni: hogyan akasszuk fel a frissen mosott ruhákat úgy, hogy ne kelljen vasalni?

A vasalás az egyik legkevésbé kedvelt háztartási tevékenység. Hogyan lehet a lehető legegyszerűbbé tenni? Első lépésben arra kell figyelni, hogyan akasszuk fel a mosott ruhákat úgy, hogy ne is kelljen vasalni, vagy hogy utána minél kevesebbet kelljen vasalni. 

Ne töltsük túl a mosógépet mosás előtt, hogy a ruhák ne nagyon gyűrödjenek mosás közben. Ha alacsonyabb fordulatszámon mosunk és centrifugázunk, akkor ez tovább csökkenti a gyűrődés valószínűségét. Mosás után egyesével vegyük ki a ruhákat a gépből, és óvatosan rázzuk ki őket, hogy a gyűrődések a lehető legkisebbek legyenek.

A kimosott blúzokat, ingeket, ruhákat, pólókat vagy melegítőket lehetőleg vállfára akasztva szárítsuk. A nadrágokat nadrágakasztóval, vagy derekuknál csipesszel a szárítóra rögzítve a legjobb szárítani. A nagyobb textileket (ágynemű, konyharuha, terítő) ruhaszárítóra akasszuk fel, de ügyeljünk arra, hogy ne lógjanak le a földre.

A leghatékonyabb vasalás vasaló nélkül: a Tefal Care For You ruhagőzölő forradalmasítja a vasalást

Melyik a legjobb olyan készülék, amellyel vasalás nélkül lehet vasalni és 100%-osan tökéletes  eredményt garantál? Remek megoldás az ing vasaló nélküli vasalására - és persze más ruhadarabok vasalására is  - a Tefal Care For You ruhagőzölő. Ez a forradalmi eszköz egyszerre akár négy ruhadarabot is képes vasalni, miközben fertőtlenít és megszabadítja őket a szagoktól.  A Tefal Care For You szárítási funkciót is kínál az olyan érzékeny ruhadarabok  számára, amelyek egyébként a szárítógépben károsodnának.  

A Tefal Care For You ruhagőzölője forró gőzzel dolgozik, és valójában úgy működik, mint egy gőzölős önvasaló. Rengeteg időt és munkát takaríthatunk meg, amit egyébként a hagyományos vasalásra kellene fordítanunk.  

Tefal ruhagőzölő: Hogyan működik?

Tegyük a vasalni kívánt ruhákat vállfára és akasszuk őket a Tefal Care For You ruhagőzölőbe! Egyszerre legfeljebb négy ruhadarabot lehet így vasalni. Ezután csak nyomjuk meg a gombot, és a Tefal ruhagőzölő elvégzi  helyettünk  a munkát. Az eredmény tökéletesen vasalt ingek, blúzok vagy pólók lesznek - hagyományos vasaló használata nélkül is.  

Vasaló nélkül a Tefal Care For You ruhagőzölő mindössze 10 perc alatt tökéletessé varázsolja a ruhákat, és ez idő alatt akár négy ruhadarabot is tökélesen ki tud vasalni. Ha ezt a ruhagőzölőt például ingek vasalásához használjuk rengeteg időt takaríthatunk meg. Ha egy ing vasalása 10 percet vesz igénybe, a Tefal Care For You segítségével 4 ing vasalásához szükséges idő a felére csökken. És mindezt anélkül, hogy a vasalódeszka mellett kellene állnunk.   

A Tefal Care For You nem csak időt, hanem pénzt is megtakarít

 Gondoljuk át, hetente mennyi időt töltünk az ingek vasalásával? Ha ez heti 2 óra, akkor ez egy hónapban 8 óra és évi 96 óra. Milyen órabért tudnánk felszámolni ezért? Ha 1 óra munkáért 4000 forintot fizetnénk, akkor 1 naptári év alatt 384 000 forintot munkadíjat kellene kiadni az ingek vasalásáért.

Amennyiben magunknak vagy párunknak vasaljuk  az ingeket, a fenti összeg picit több mint a felét érdemes befektetni  a Tefal Care For You ruhagőzölőbe, mert így időt, pénzt és munkát takaríthatunk meg.  Ez a befektetés gyorsan megtérül,  ha rendszeresen használjuk a Tefal ruhagőzölőt.   

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent