1.
Ez a recept egy alapkészítményt igényel: egy omlós tésztát. Elkészítette már? Ha nem, akkor a „Feltételek” blokkban elérheti, ha visszatér a fő recept képernyőjére. 45 percnyi időt igényel: 15 perc elkészítési idő és 30 perc pihentetési idő a hűtőben
2.
Sodrófa segítségével a munkalapon 3-4 mm vastagságúra nyújtsa ki a leveles tésztát.
3.
Vajazzon ki egy formát, és helyezze bele a tésztát. Óvatosan, az ujjaival nyomkodja a tésztát az edény széléhez, a felesleges tésztát hagyja kilógni. Helyezze a hűtőszekrénybe legalább 30 percre.
4.
Egy lábasban forralja fel a tejet, a tejszínt, a vizet és a vaníliamagokat, rendszeresen kevergetve egy spatulával.
5.
Adja hozzá a tojásokat, a tojássárgáját, a cukrot és a kukoricakeményítőt. Nyomja le a „Start” gombot.
Rögzítés: Flex habverő
V6 sebesség 2 perc
6.
Nyomja le a „Start” gombot, majd apránként öntse bele a forró tejkeveréket, miközben a gépet járni hagyja.
Rögzítés: Flex habverő
V4 sebesség 40 mp
7.
Tegyen mindent a serpenyőbe, és forralja fel a keveréket, miközben habverővel folyamatosan keveri. A készítménynek teltebbnek és vastagabbnak kell lennie.
8.
Melegítse elő a sütőt 220 fokra.
9.
Öntse a keveréket az omlós formára, süsse 30 percig 220 fokon, majd 15 percig 180 fokon.
Ajánlott termékek