1.
A gép keverőtáljába tegye a lisztet, adja hozzá a sörélesztőt, a cukrot, a kis darabokra lágyított vajat, az egész tojásokat, a tojássárgáját, a reszelt citrom- és narancshéjat és a vizet, majd nyomja le a „Start” gombot.
Rögzítés: Tésztakampó
V3 sebesség 10 perc
2.
A mazsolát tegye egy külön meleg vizes tálba, és hagyja 5 percig pihenni, majd jól csepegtesse le.
3.
Adja hozzá a mazsolás-vizes keveréket, a sót és az összekevert kandírozott gyümölcsöket a gép táljában lévő tésztához, majd nyomja le a „Start” gombot.
Rögzítés: Tésztakampó
V2 sebesség 2 perc
4.
Vegye ki a tésztát a keverőtálból, és egy munkaasztalon tekerje fel, hogy szép kerek formát kapjon.
5.
Tegye vissza a készítményt a tálba, és zárja le fóliával. Hagyja több mint 3 órán át meleg helyen pihenni.
6.
Ha kész, vegye ki a készítményt a keverőtálból, és ismét tekerje fel, hogy kerek formát kapjon, majd helyezze egy kizsírozott hengeres formába.
7.
A tésztát konyharuhával takarja le, és további 3 órán át pihentesse.
8.
A megtisztított keverőtálba tegye bele a tojásfehérjét, a kukoricakeményítőt, a vizet, a pudingcukrot és a mandulalisztet, majd nyomja le a „Start” gombot.
Rögzítés: Flex habverő
V4 sebesség 2 perc
9.
Melegítse elő a sütőt 185 fokra.
10.
Egy spatula segítségével kenje meg a tészta felületét a masszával, majd szórja meg a tetejét az egész mandulával és a porcukorral.
11.
Helyezze a formát a sütő alsó rácsára, majd süsse 50 percig 185 fokon.
12.
Vegye ki a sütőből, és hagyja a rácson kihűlni.
Ajánlott termékek