• Tippek és praktikák
  • 27.9.2020

Ne mérlegeljen, vegye meg a legjobb mérleget!

tefal_FB_09_BodySignal_HU.png

Ne mérlegeljen, vegyen egy mérleget!
 
Épp mérlegvásárláson töri a fejét? Szeretné jobban nyomon követni a testsúlya alakulását?
A személymérleg kiválasztásakor nem árt figyelembe venni a mérleg összes  előnyét és tulajdonságát. Amennyiben érdeklik a részletek és 100 g-os pontossággal kíváncsi a testzsírjára és az izomtömegére 160 kg-os testsúlyig, akkor a TEFAL BODYSIGNAL 3 GLASS BM7100S6 személymérlegünk a tökéletes választás Önnek!
3.jpg
Az őszi hónapok ideálisak arra, hogy elkezdjük figyelemmel kísérni a testünk összetételének változásait. A Tefal Bodysignal3 megkönnyíti az Ön dolgát - álljon csak a mérlegre, és tudja meg azonnal, hogy a súlya rendben van-e, vagy érdemes-e megfontolnia, hogy jobban odafigyel a táplálkozásra, illetve a testmozgásra.
 
Az okos személymérleg az egész család testsúlyát figyelemmel kíséri
A Tefal Bodysignal3 memóriája akár 4 személy súlyadatait is képes megjegyezni, VISIO-CONTROL fényjelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a testtömeg fejlődésének egyszerű nyomon követését, így az egész család rendszeresen mérheti magát vele! Mindössze rá kell lépniük a mérlegre. Az intelligens mérleg magától felismeri, hogy éppen melyik családtag méri meg magát az átlagos súlya alapján.

Zvážíme+si+vás+-+Zvažte+se+CZ+4.jpg
Színjelzések
ZÖLD: Zsírvesztés vagy izomtömeg növekedés
NARANCS: Stabil súly
PIROS: A zsír növekedése vagy az izomtömeg csökkenése
Zvážíme+si+vás+-+Zvažte+se+CZ+2.jpg
Pontos információ a testsúlyáról:
Hogyan határozza meg a Tefal Bodysignal3 skála az izomtérfogatot és a zsírtömeget? A nemre, magasságra és életkorra vonatkozó adatok megadása után a skála nagyon gyenge áramot juttat a testbe, amely könnyen áthalad a vízben gazdag szöveteken (sovány tömeg: izmok, bőr ...), és nagyobb ellenállásba ütközik a vízben szegény szövetekben (zsírszövet). Emiatt a mérleg nem alkalmas pacemakerrel vagy más orvosi eszközzel rendelkező emberek számára.
 
Zvážíme+si+vás+-+Zvažte+se+CZ+3.jpg
TIPP: Mindig két lábbal álljunk a mérlegen, hogy megőrizzük egyensúlyunkat, ideális esetben hetente egyszer, ugyanabban az időpontban.
 
Nem kell megvárni a nulla megjelenését, az érték azonnal megjelenik, illetve a mérleg 5 másodperc inaktivitás után ki is kapcsol. A Tefal Bodysignal3 csomagja 4 db AAA elemet tartalmaz, így a mérleg azonnal készen áll a használatra a kicsomagolás után.

2.jpg
 
10 éves garancia
Ez nem vicc! Garantáljuk az alkatrészek olcsó és gyors szállítását legalább 10 évig! Az időtlen dizájnnak köszönhetően így mérlege hosszú-hosszú éveken át a háztartás értékes tagja lesz.
 

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent