1.
Melegítse elő a sütőt 170 fokra statikusan.
2.
Tegye a gép táljába a cukrot és a tojásokat, majd nyomja le a „Start” gombot.
Rögzítés: Flex habverő
V8 sebesség 7 perc
3.
Egy külön tálban keverje össze a burgonyakeményítőt és a lisztet egy szitán keresztül.
4.
A gép keverőtáljába a tojásos keverékkel együtt adja hozzá a porokat (burgonyakeményítő és liszt), kanalanként, majd nyomja le a „Start” gombot.
Rögzítés: Tésztakampó
V2 sebesség 2 perc
5.
Az előző keverékhez végezetül adja hozzá a vaníliakivonatot.
6.
Öntse a keveréket egy kizsírozott tortaformába.
7.
Tegye be a sütőbe közepes fokozaton, és 170 fokon kb. 30 percig süsse.
8.
Amikor a sütési idő lejár, ellenőrizze a közepét egy fapálcikával: ha szükséges, adjon hozzá még kb. 5 perc sütési időt.
9.
Hagyja a süteményt legalább 20 percig hűlni.
10.
Közben a gép megtisztított keverőtáljába tegye bele a krémet, és nyomja le a „Start” gombot.
Rögzítés: Flex habverő
V7 sebesség 1 perc
11.
A gép keverőtáljába tegye bele a pudingos krémet, és nyomja le a „Start” gombot.
Rögzítés: Flex habverő
V7 sebesség 30 mp
12.
Egy nagy kenyérvágó késsel vágja fel a tortát: vágja körbe a tortát úgy, hogy lassan elérje a közepét.
13.
Az egyik szeletet vágja apró kockákra, és tartsa távol egymástól.
14.
Az egyik szeletet vágja apró kockákra, és tartsa távol egymástól.
A gép megtisztított keverőtáljába adja hozzá a vizet, a porcukrot és az amaretto likőrt, majd nyomja le a „Start” gombot.
Rögzítés: Flex habverő
V4 sebesség 2 perc
15.
Az így kapott sziruppal nedvesítse meg az egyik tortaszeletet egy ecset segítségével.
16.
Adja hozzá a krém 2/3-át kupolát formálva, a többit tartsa távol egymástól.
17.
A tetejére helyezze a maradék tortaszeletet, és nedvesítse meg a sziruppal.
18.
A maradék krémet egy spatula segítségével terítse el a torta felületén.
19.
Szórja az összes tetejére a tésztadarabkákat, a kezével kissé megnyomkodva, hogy a torta felületéhez tapadjanak.
20.
Tálalja a tetejére szitált csipetnyi porcukorral.
Ajánlott termékek