1.
Csatlakoztassa a coulis kiegészítőt a géphez, és apró darabokban passzírozza át rajta a paradicsomot.
V5 sebesség 6 perc
2.
Melegítsen fel egy kevés olívaolajat a serpenyőben. Adja hozzá a megtisztított és felaprított hagymát és fokhagymát, majd pirítsa 5 percig. Szórja meg cukorral.
3.
Öntse hozzá az almaecetet, keverje össze, és adja hozzá a passzírozott paradicsomot. Ízesítse chilivel, paprikával, fahéjjal, sóval és borssal.
4.
Adja hozzá a szerecsendiót, és hagyja alacsony lángon 45 percig párolódni.
5.
Vágja a húst csíkokra, hogy beférjen a húsdaráló adagolócsövébe. Távolítsa el az inakat és a rostos részeket. Helyezze a húsdarálót a közepes pengével a gépre.
V5 sebesség 4 perc
6.
A lilahagyma egy részét vágja apróra a hamburgerhez, a többit vágja csíkokra a szendvicshez, aprítsa fel a petrezselymet. Az apróra vágott lilahagymát és petrezselymet keverje össze a hússal.
7.
Ossza el a keveréket aszerint, hogy hány főre főz. Minden darabból formázzon nagy golyót, és lapítsa el a kezei között. Tegye félre a hűtőszekrénybe.
8.
Tegye a ketchupos keveréket a turmixgépbe. Nyomja le a „Start” gombot. Ha úgy gondolja, hogy a ketchup sűrű, adjon hozzá egy kis vizet. Ha úgy gondolja, hogy túl híg, főzze tovább néhány percig, és ha szükséges, adjon hozzá egy kis paradicsompürét.
V6 sebesség 2 perc
9.
Ízlés szerint ízesítse. Tegye a ketchupot egy edénybe vagy üvegbe, és hagyja a hűtőben 2 órán át.
10.
Pirítsa meg a hamburger zsemléket. Süsse meg a steakeket hagyományos módon egy serpenyőben, kevés olajon.
11.
Díszítse a hamburgereket ketchuppal, lilahagymacsíkokkal, édes mustárral, savanyúsággal, steakekkel, rukkolával és borscsíkokkal. Adjon hozzá cruditést és tetszés szerinti szószokat.
Ajánlott termékek