1.
A krém elkészítése előtt 1 órával vegye ki a vajat a hűtőből, és kockázza fel, vagy tegye 5-10 másodpercre a mikrohullámú sütőbe, hogy kissé megpuhuljon (anélkül, hogy megolvadna).
A vaj hőmérséklete - A vaj hőmérséklete fontos, azért hogy jól be tudjon épülni. Ha túl kemény, nem fog jól beépülni. Ha túl puha, a tészta túl ragadós lesz, és nehéz lesz vele dolgozni
2.
Tegye a vajat, a cukrot, 1 egész tojást, 1 tojássárgáját és a mandulaport a keverőtálba.
Rögzítés: Keverőedény
V1 sebesség 30 mp
V8 sebesség 2 perc
Ellenőrizze az előkészületeket - A mandulakrémnek simának kell lennie, látható vajdarabok nélkül. Ha a mandulakrémben még mindig vannak vajdarabok: "indítsa újra a gépet a 8-as fokozaton, amíg sima állagot nem kap.
3.
Nyomja le a „Start” gombot. A tejszín készen áll egy másik receptben való felhasználásra.
Ajánlott termékek