1.
Adja a gép táljába a vizet, a cukrot és az élesztőt, majd nyomja meg a „Start” gombot.
Rögzítés: Flex habverő
V6 sebesség 30 mp
2.
Tegye a gép táljába a vizet, a friss élesztő- és cukorkeveréket, majd a tálban lévő élesztős keverékhez adja hozzá a lisztet, a kovászt, a sót és a malátát, és nyomja meg a „Start” gombot.
Rögzítés: Tésztakampó
V1 sebesség 8 perc
3.
Azonnal fedje le a tésztát vagy a tálat fóliával, és meleg helyen hagyja kelni 1 órán át.
4.
Helyezze a tésztát egy lisztezett felületre. Kézzel nyomja négyzet alakúra. Hajtsa az oldalát a közepe felé, és ismét lapítsa el.
5.
Formázza a tésztát kerek cipóvá a végekkel lefelé, és helyezze sütőpapírral bélelt tepsire.
6.
Kissé nedvesítse meg az újonnan kialakított tészta felületét, és fedje le nedves ruhával. Hagyja a tésztát 1 órán át meleg helyen kelni.
7.
Melegítse elő a sütőt 240 fokra.
8.
Lisztezze meg a tésztát, és ha szükséges, éles késsel vagy borotvapengével vágjon mintát a tésztába.
9.
Süsse a tésztát a sütőben 40 percig 240 fokon.
10.
Hagyja a kenyeret rácson kihűlni.
Ajánlott termékek