• Tippek és praktikák
  • 13.4.2022

Konyhájának intelligens edénykészlete

tefal_FB_1200x675IngenioHU.png

Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy miképpen takaríthat meg az okos edényeknek köszönhetően helyet a konyhájában! Hogy mik a fő előnyei? Bármilyen receptet elkészíthet benne, akárcsak egy hagyományos edényben, de sokkal kevesebb helyet foglal majd a konyhaszekrényben!

Hogyan takarítsunk meg helyet a konyhában

A konyhai tárolóhely hiánya szinte mindannyiunknak gondot okoz. De ha megfelelően rendezi be konyháját, sok helyet takaríthat meg! Hogyan használhatja ki a konyhában lévő helyet, hogy az rendezettnek tűnjön és sok tárolóhelye maradjon? Próbálja ki a következő tippeket:

1. A konyhaszekrények esetében praktikus, ha a felső szekrény a mennyezetig ér.

2. Helyezzen további polcokat, tároló megoldásokat a konyhaszekrény falára. Használhat egy akasztósínt a konyhai eszközök tárolására, a konyhai papírtörlőt kampós tartóra akaszthatja, vagy kialakíthat helyet a friss fűszernövények számára is.

3. Próbálja meg kihasználni a konyhaszekrények sarkait. Mind a konyhaszekrények csuklós rendszerével, mind a munkafelületre épített sarokpolcokkal további helyet nyerhet.

4. Csak annyi tányért, poharat, csészét vagy edényt tároljon a konyhabútorban, amennyit ténylegesen használ. A konyhaszekrényből távolítsa el azokat a tárgyakat, amelyek nincsenek már használatban, amelyek nem épek, vagy amelyek több példányban is megvannak.

5. Szerezzen be okos főzőedényeket, amelyekkel sok helyet takaríthat meg! Nem tudja, milyen fajtát? Olvasson tovább!

6. Használjon dobozokat és elválasztókat a kisebb konyhai tárgyak számára. A konyhában való helytakarékosság érdekében a tárolóedények és tárolókészletek is jól jönnek.

Intelligens felszerelés a konyhában: többfunkciós, egymásba rakható edények

Intelligens konyhai felszerelést keres? Szerezze be a Ezek az egymásba rakható edények nagyon praktikusak, és helytakarékosak, ezért foglalnak minimális helyet a konyhaszekrényben! A Tefal Ingenio egy egymásba helyezhető főzőedénykészlet, mely ráadásul megkönnyíti és gyorsabbá is teszi az ételek csúcsminőségű elkészítését.

Mondjon búcsút a régi edényeknek, serpenyőknek és lábasoknak, amelyek korábban sok helyet foglaltak el a konyhaszekrényben. Az Ön konyhájában csak a Tefal intelligens, egymásba rakható Ingenio főzőedényeire van szüksége, hogy bármilyen ételt elkészíthessen. Ez a főzőedénykészlet levehető fogantyúval ellátott edényekből, serpenyőkből és lábasokból áll, a fogantyút pedig szükség szerint átkattinthatja az éppen használatban lévőre. A Tefal Ingenio használható pörköléshez vagy tűzhelyen, főzőlapon való sütéshez, és sütőedény helyett egyenesen a sütőbe is teheti, vagy pedig a műanyag fedővel kiegészítve a hűtőszekrénybe.

A Tefal Ingenio egymásba rakható főzőedényekben megfőzhet meg bármit, amit csak el tud képzelni!

A Tefal Ingenio egymásba helyezhető főzőedények valóban multifunkcionálisak. Nemcsak az egymásba rakhatóságát és helytakarékosságát értékeli majd! Amellett, hogy gond nélkül betehető a sütőbe, minden típusú tűzhelyen, főzőlapon használhatók. A Tefal Ingenio tehát kompatibilis a gáztűzhelyekkel, elektromos tűzhelyekkel, kerámia- és indukciós lapokkal is.

És mit készíthet ebben a multifunkcionális edénykészletben? Bármilyen receptet, ami eszébe jut. Legyen az palacsinta, tócsni, steak, sült hús, pörkölt, sült hús, sült zöldségek, tejszínes szószok, kínai, spagetti szósz, párolt káposzta, rizottó vagy tészta mártással. A Tefal Ingenio egymásba rakható főzőedények multifunkcionalitásának köszönhetően a különleges receptek választéka valóban határtalan.

Hogyan ápoljuk a Tefal Ingenio tároló edényeket, hogy jó állapotban maradjanak

Annak érdekében, hogy a  Tefal Ingenio multifunkciós edénykészlet minél tovább jó állapotban maradjon, vigyázzon az egymásba helyezhető edényeire! Használat után egyenesen a mosogatógépbe teheti azokat. A tartós és tapadásmentes Titanium Mineralia felületnek köszönhetően a Tefal Ingenio edénykészlet könnyen tisztítható, akár kézi mosogatással, meleg, mosószeres vízben is. A karcolások elleni még nagyobb védelem érdekében, tároláskor az Ingenio egyes edényei közé konyharuhát helyezhet.

A Tefal egymásba rakható főzőedényei hosszú élettartammal büszkélkedhetnek. A 10 év garanciának köszönhetően ez az okos konyhai készlet garantáltan a kedvenc főzőpartnere lesz!

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent