• Tippek és praktikák
  • 3.12.2020

Kezdje el az őszi-téli vitaminpótlást még ma! Ideális társa lesz az InfinyMix+ asztali turmixgép

Medium-INFINY-MIX-LIVRE-RECETTES-TEFAL-GRIS-STRIBRNY.jpg

Egyik pillanatról a másikra beköszöntött a fagyos tél és a száraz, hideg időben a legjobbat tesszük a szervezetünkkel, ha vitaminokkal pumpáljuk fel és fokozzuk testünk méregtelenítő folyamatait. Sokan nem rajonganak a hagyományos év végi böjtölésért, de az étrendünk  ínycsiklandó, és méregtelenítő hatású gyümölcslevekkel és levesekkel történő kiegészítésével is hatékonyan támogathatjuk az egészségünket - a nagysebességű Tefal InfinyMix+ asztali turmixgép pedig segítségünkre lesz mindebben! 
 

 Nem egy átagos turmixgép
 
A stresszes év végi időszakban szervezetünk vitaminraktárai általában alaposan kimerülnek.  Célszerű ilyenkor az étrend átalakításával figyelnünk a megfelelő vitamin és ásványianyag-bevitelre, ennek pedig az egyik legegyszerűbb módja, ha minden nap friss gyümölcsleveket és idényzöldségekből készült leveseket fogyasztunk, amelyek energiával töltik fel a szervezetünket. Annak érdekében, hogy a turmixok és a krémlevesek elkészítése egyszerű és kézenfekvő legyen, fontos a megfelelő turmixgép kiválasztása. Nincs még egy termék, amely annyira alkalmas lenne erre a célra, mint a Tefal InfinyMix + asztali turmixgép.
 
Az InfinyMix + korlátlan lehetőségeket kínál az egészséges és finom receptek elkészítésére. Magán a turmixgépen kívül a csomag tartalmaz egy inspiráló szakácskönyvet is, amely több mint 50 receptet foglal magában, közöttük isteni turmixokkal és italokkal, illetve levesekkel és mártásokkal. A PowelixLife pengék révén ételei mindig tökéletesen egyneműek és selymesek lesznek. 
A turmixgép keverőtáljának kapacitása 1,75 liter, így nagyobb adagokat is készíthet, és mivel akár kétszer gyorsabb, mint például egy Tefal botmixer, gyorsabban is elkészítheti vele kedvenceit. 
A keverőtálat a 600 ml-es, tritánból készült utazókulacsra is lecserélheti, és elkészítheti benne, majd akár a munkába, akár az edzőterembe is magával viheti kedvenc italait.   

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent