1.
Hámozza meg a fokhagymát és a gyömbért. Vágja őket apró kockákra, és tegye őket az aprítógép táljába. Adja hozzá az olívaolajat és a mézet. Nyomja le a „Start” gombot.
V8 sebesség 40 mp
2.
A lime-ot vágja félbe, és a citruspréssel óvatosan facsarja ki a levét. Nyomja le a „Start” gombot.
3.
Egy kis kerámia sütőedényben keverje össze a szószt, a sót, a chiliport, a kurkumát és a curryport. Tegye félre.
4.
Mossa meg, majd hámozza meg a sárgarépát. Reszelje finomra a zöldségaprítóval és szeletelje fel. Nyomja le a „Start” gombot.
V4 sebesség 1 perc 20 mp
5.
Mossa meg, szedje le a leveleket, és szárítsa meg a koriandert. Vágja le a leveleket, ha túl nagyok. Tegyen félre néhány levelet a díszítéshez, a többit tegye az aprítótálba. Nyomja le a „Start” gombot.
V8 sebesség 10 mp
6.
Keverje össze a reszelt sárgarépát, a szószt és az apróra vágott koriandert. Tegye a hűtőszekrénybe 4 órára.
7.
Pirítsa a kesudiót 5 percig tapadásmentes serpenyőben. Darálja durvára az aprítótálban. Nyomja le a „Start” gombot.
8.
Szórja a répasalátára a szultánnal együtt, és díszítse a maradék korianderlevéllel. Tálalja.
Ajánlott termékek