• Tippek és praktikák
  • 5.9.2022

Hogyan vasaljuk és gőzöljük a ruhákat útközben?

hu header 28@2.png

Nyaralni vagy üzleti útra indul? Ismerje meg, hogyan tudja útközben gyorsan és egyszerűen kivasalni kedvenc ruhadarabjait. Így minden helyzetben a legjobb formáját hozhatja!

Vasalás útközben - minden helyzetben

Nyaralni, esetleg üzleti útra indul vagy egy esküvőre hivatalos vendégként? Bármelyikről is legyen szó, biztosan gondosan kiválasztja, hogy milyen ruhadarabokat fog viselni. De mi történik akkor, ha a ruhák összegyűrődnek a bőröndben? Íme néhány tipp és jótanács, hogyan lehet hatékonyan és könnyen megoldani ezt a problémát, hogy minden ruha úgy álljon, mintha Önre öntötték volna.

A gyűrött ruhák soha sem nyújtanak szép látványt. De utazás közben mindig előfordulhat, hogy összegyűrődnek a bőröndben, a táskában a holmik. De mi a teendő, ha nincs kéznél a klasszikus vasaló és vasalódeszka?

A kézi gőzölő a megoldás 

Mit is tehetünk azért , hogy utazásaink során is gyűrődésmentesek legyenek a  ruháink? Amikor megérkezik a szállodába, vendégházba vagy más szálláshelyre, vegye ki ruháit a bőröndből és akassza fel őket vállfára. A ruhák vasalására szolgáló speciális spray is segíthet a ráncok és gyűrődések megszüntetésében. A gyűrött ruhákat a zuhanyfülkében is felakaszthatja. Ha ott hagyja őket, akkor a zuhanyból kiáramló gőz kisimítja őket.

Amennyiben biztosra akar menni, ne csak a fenti trükkökre támaszkodjon! Ha nagyon könnyen, gyorsan és tökéletes eredménnyel szeretné kivasalni a gyűrött ruháit, szerezzen be egy minőségi kézi gőzölőt az utazásokhoz.

Tefal Pure Tex: Kézi gőzölő, amely soha nem okoz csalódást

Melyik kézi gőzölő a leghasznosabb és legjobb? Tegye be bőröndjébe a Tefal Pure Tex kézi gőzölőt, mert minimális helyet foglal el, mégis hatalmas segítséget nyújt Önnek a nyaralás vagy üzleti út során: vasalódeszka nélkül vasalhatja ruháit.   

A Tefal Pure Tex kézi gőzölő gyorsan és hatékonyan simítja ki a ruhák ráncait és gyűrődéseit. Ha korábban gondot okozott, hogy ki kellett vasalnia egy inget, üzleti öltözéket, vagy kabátot útközben, a Tefal kézi gőzölőjének használata a legjobb megoldás lehet erre.

Könnyen vasalható anyagok útközben

A Tefal Pure Tex kézi gőzölője teljesen természetes gőzerőt használ, és mindenféle textíliát képes vasalni. Ennek a praktikus gőzölőnek a segítségével az utazások során is kisimíthatja a természetes szálból készült pamutruházatot,  gyapjúból, kasmírból készült darabokat, de használható poliészter, nejlon, lycra, jersey vagy más szintetikus anyagokból készült ruhákhoz is.   

A Pure Tex Tefal  gőzsokk funkciójának köszönhetően akár 90 gramm/perc gőzteljesítményre is képes, és elboldogul a vastagabb anyagokon keletkezett gyűrődésekkel is. Két gőzszinttel akár 30 gramm / perc folyamatos gőzteljesítményt is elérhet, és a könnyű és gyűrődő anyagokon a legalacsonyabb szint is használható.   

Tippek és jótanácsok ing, kabát, üzleti ruhadarabok vagy rakott szoknya utazás közbeni vasalásához

Hogyan kell használni a Tefal Pure Tex  gőzölőt az utazások során? Nagyon egyszerűen. Töltse fel a gőzölő tartályát vízzel, és kapcsolja be a készüléket. 15 másodperc elteltével a Tefal Pure Tex Tefal készen áll, és megszakítás nélkül használhatja 10 percig. Ezután ismét töltse fel a tartályt vízzel.  

Akassza fel a vasalni kívánt ruhákat egy vállfára. Ezután lassan mozgassa a Pure Tex Tefal gőzölőt a ruhadarab teljes hosszában felülről lefelé. A készülék gőze kisimítja a gyűrődéseket és redőket - így néhány perc alatt tökéletes állapotba kerülnek. Ezt követően a simára vasalt ruhákban nyugodt szívvel vehet részt üzleti találkozókon, vacsorán vagy egyéb társasági eseményen.  

Nem csak vasló. A Pure Tex Tefal többre is képes!

A Pure Tex Tefal nem csak egy praktikus kézi gőzölő. A kiegészítők széles skálájának köszönhetően, útközben más módon is hasznát veheti. A Tefal Pure Tex kézi gőzölője gőzteljesítményével felfrissíti és fertőtleníti a textíliákat. Gondolta volna? A vírusok, baktériumok és baktériumok 99,9 százalékát megöli.  

A Tefal Pure Tex tartozékainak segítségével eltávolíthatja a hajat, a gyógyszermaradványokat és a port a ruhákról. Néhány csepp kedvenc parfüm és az illatszóró tartozék használatával a Tefal Pure Tex kézi gőzölő kellemes illatot kölcsönöz a ruháknak.

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent