• Tippek és praktikák
  • 9.8.2021

Hogyan válasszunk ruhagőzölőt?

tefal_FB_1200x675_PureTex_HU.png

Új ruhagőzölőt szeretne vásárolni? Alábbi cikkünkel segítünk a választásban, hogy minél tovább szolgálhassa Önt a választott a ruhagőzölő, és minden funkciót teljesítsen, amit csak elvár tőle.

A ruhagőzösök típusai: Állványos és kézi gőzölők közül választhat
A ruhagőzölő nagyon hasznos és gyors segítő, amellyel sok időt takaríthat meg, illetve akár helyettesítheti vele is a klasszikus vasalót is. A gőzölő kisimítja a gyűrött anyagokat, még a hajtásoknál is. A minőségi ruhagőzölők emellett képesek eltávolítani a port és szöszöket a textíliákról, valamint hatékonyan fertőtlenítenik is azokat. De hogyan válasszon olyan ruhagőzölőt, amellyel 100% -ig elégedett lesz? Mindenekelőtt gondolja át, hogy kézi ruhagőzölőt vagy állvánnyal ellátott ruhagőzölőt szeretne. Mi a különbség köztük?
A kézi ruhagőzölő könnyen használható, nagyon gyors és hatékony eredményt biztosít, még az időigényesebb anyagoknál is. Kisimíthatja, tisztíthatja vagy fertőtlenítheti is vele a fogasra akasztott ruhákat. Mivel nem kell hozzá vasalódeszka, ezért a kézi ruhagőzölő utazáshoz is tökéletesen alkalmas.
Az állványos ruhagőzölő ennél professzionálisabb készülék. A ruhaneműket a gőzölő saját, speciális állványára akaszthatjuk, amelynek aljából forró gőz száll fel. Nagyobb a teljesítményének köszönhetően a ruhák mellett alkalmas lakástextilek tökéletes minőségű vasalására is. Másrészről azonban nem biztosítja a gyors és hatékony használatot, és kevésbé mobilis, ezért kevésbé alkalmas utazáshoz.A legjobb kézi ruhagőzölő képes minden lakástextil simítására és tisztítására

fifty_3.jpg


A ruhagőzölő kiválasztásához számos kritérium létezik.
Figyelembe kell vennie a készülék teljesítményét, súlyát, a víztartály térfogatát és a speciális tartozékokat is. De még fontosabb, hogy vegye figyelembe a saját igényeit is. A választásban fontos szerepet játszik, hogy mennyi ruhaneműt és milyen gyakran gőzölne ezzel a készülékkel, milyen típusú textíliákat gőzölne leggyakrabban, illetve, hogy szeretné-e ha utazásai során is magával vihetné, valamint hogy fertőtlenítő hatása is legyen-e.

A minőségi ruhagőzölők kínálatából bemutatjuk a Tefal Pure Tex ruhagőzölőt, amely szupergyors és kiváló eredményt biztosít minden lakástextilen. Otthon és utazásai, vagy munkája során is használhat kiváló minőségű kézi ruhagőzölőt.
A Tefal Pure Tex kézi ruhagőzölő praktikus segítő: magával viheti a nyaralásokra, de olyan hivatalos üzleti utakra is, ahol a tökéletesen vasalt ing és a makulátlan öltöny alapkövetelmény. A Pure Tex kézi ruhagőzölő segítségével gyorsan és hatékonyan gőzölheti a fogason vagy vállfákon lógó ruhákat. Mivel ezt a praktikus segédeszközt függőleges gőzölésre tervezték, a használatához nincs szükség vasalódeszkára.

A Tefal Pure Tex elégedett használói között tudhatjuk Nagy Vivien @fiftypairsofshoes és Csöllei Anna @csolleianna influencereket is, akik rohanó életmódjuk kapcsán is élvezhetik a Pure Tex előnyeit, de Vivien a fotózásaira és forgatásaira is mindig magával viszi a készüléket, illetve mivel mindketten szeretnek utazni, így már állandó útitársuk is lett ez a könnyű, mobilis kézi gőzölő.   

Miért a Tefal Pure Tex az egyik legjobb kézi ruhagőzölő? 
  • A fűtőlap egyedülálló technológiájával kiemelkedik a piacon elérhető gőzölők között: stabil hőmérséklettel, 1700 W-os teljesítménnyel, folyamatos gőzkibocsátással, akár 30 gramm/perc sebességgel, és exkluzív, akár 90 gramm/perc sebességű gőzlökettel. 
  • A kis súly mellett rendkívül gyors és hatékony használatot is kínál. Bekapcsolás után mindössze 15 másodperccel megkezdheti a ruhák és textíliák gőzölését. 
  • A fűtőlap technológiájának köszönhetően rövid időn belül tökéletesen vasalt ruhában hagyhatja el otthonát – ráadásul a Pure Tex gőzölő használatával nincs páralecsapódás, így a használatot követően akár azonnal felveheti a vasalt ruháit. 
  • Ez a Tefal kézi gőzölő hőmérsékletszabályozó funkcióval is rendelkezik, így hatékonyan képes kezelni még a legfinomabb szöveteket is, például a selymet vagy bármilyen kényesebb, gyűrődésre hajlamos anyagot.
fifty_2.jpg

Tudta? Rendkívül exkluzív és innovatív többfunkciós toldóelemeinek köszönhetően a Tefal Pure Tex multifunkcionális használatot biztosít. Attól függően, hogy melyik tartozékot választja, nemcsak a ruhák és lakástextilek gyűrődéseinek eltávolítását végezheti el vele, de eltávolíthatja vele a szöszöket, port, hajat vagy állatszőrt is.
 
A ruhák egyszerű és gyors fertőtlenítése: A Pure Tex kézi gőzölő egyik leghasznosabb előnye
A Tefal Pure Tex kézi ruhagőzölő jelentős előnye a fertőtlenítő gőzteljesítmény. Használata megöli a vírusok, baktériumok és kórokozók 99,9 százalékát. De a fertőtlenítás mellett illatosíthatja is vele a ruháit. Ha szeretné, hogy ruhái vagy egyéb otthoni textíliái kellemes illatot árasszanak mosás nélkül, használja a MonParfum toldóelemet. Mindössze annyit kell tennie, hogy kedvenc illatából néhány cseppet felvisz a készülékre, rögzíti a tartozékhoz, és elindítja a gőzölési funkciót!

naparovac tefal_PureTex_CZ.png

Ajánlott termékek



Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent