• Tippek és praktikák
  • 26.11.2021

Hogyan szagtalanítsuk a ruhákat vasalás közben?

tefal_FB_1200x630_CareforyouHU-1.png

Szeretnéd tudni, hogyan távolíthatod el a kellemetlen szagokat a ruháidból úgy, hogy egyúttal simává és gyűrődésmentessé is varázsold őket? Ráadásul mindezt gyakorlatilag befektetett munka nélkül. Van néhány tippünk, melyet az alábbi cikkünkben megosztunk Veled!
 
Dohos, cigarettafüstös, izzadságszagú ruhák – mi a megoldás? 
A kellemetlen szagok forrásai különbözőek lehetnek: cigaretta, különböző ételek és italok, állatok, vagy a legáltalánosabb a természetes izzadás. A jó hír, hogy ezek a szagok néhány egyszerű trükkel könnyen eltávolíthatóak a szövetekből. 
 
Főleg az emberi izzadság szaga ivódhat bele a ruhaneműkbe alapos mosás után is, hiszen az emberi verejték agresszív anyagokat tartalmaz, amelyektől nehéz megszabadulni. De van rá megoldás – a kellemetlen szagok különböző textíliákban is ugyanúgy megmaradhatnak, de szerencsére többféle mód és technika is létezik rá, hogy megszabadulj tőlük. 

Medium-Tefal-Care for you12678.png
A szagok eltávolítására a legjobb megoldás a gőzölőkészülékek, gőzállomás, vagy gőzszekrény használata. 
De mi is az a gőzszekrény? A Tefal Care For You egy merőben új megoldás a Tefaltól, mellyel egyszerre tűnnek el a kellemetlen szagok és lesznek makulátlanul simák a ruhák. Ha szeretnéd friss illatúvá varázsolni a ruháidat, akkor ezzel a készülékkel mindössze annyi a dolgod, hogy egyszerűen vállfákkal beleakasztod a ruháidat, majd összehúzod a szekrényt és bekapcsolod. A Tefal Care For You gőzszekrény, vagy önvasaló ezután minden munkát elvégez helyetted. 
Mindössze 10 perc alatt szagtalanítja a benne lévő ruhaneműket, de ez nem minden: egyben fertőtleníti és ki is vasalja őket. Ennek köszönhetően a vasalás már nem időigényes és fárasztó, hanem könnyed és szórakoztató tevékenység lesz, klasszikus vasaló és vasalás nélkül. 
 
A Tefal Care For You és a gőzszekrényes vasalási mód emellett rengeteg időt is megtakarít Neked. Ha Te is küszködtél a helyes ingvasalási technikákkal, akkor innentől elég lesz a Tefal Care For You-ra bíznod a munkát, ami mindig jól vasalt ruhaneműket biztosít majd Neked. 
 
Az önálló vasalásnak köszönhetően nem csak időt, pénzt is megtakaríthatsz. 
Kiszámoltad már, hogy egy héten mennyi időt töltesz az ingeid és egyéb ruhaneműid vasalásával? Ha mondjuk heti 2 óráról van szó, akkor az havi 8 órát és évente 96 órát jelent. Ezután számold ki, ha csak 1000 Ft-os órabért adnál magadnak a vasalásért, akkor az év végére közel 100.000 Ft-ot költenél a saját ruháid vasalására. 
 
Ha te is legalább ennyit vasalsz, vagy többet, akkor remek befektetés lehet számodra a Tefal Care For You automata vasaló, mellyel rengeteg munkát és időt takaríthatsz meg, ráadásul a végeredmény is mindig makulátlan lesz. Ahogy a fenti számítás is sugallja, a befektetésed hamar megtérül majd. 
 
A Tefal Care For You fő előnyei
Felkeltette az érdeklődésedet, hogy befektess egy Tefal Care For You gőzszekrénybe? Használata rengeteg előnnyel jár, amelyeket minden bizonnyal értékelni fogsz a mindennapok során. Konkrétan milyen előnyökről van szó? 
✓ Eltávolítja a szagokat a ruhákból.
✓ 99%-ig fertőtleníti a ruhákat és a textíliákat.
✓ Tökéletes vasalási eredményeket biztosít: eltűnnek a ruhákról a ráncok és a gyűrődések.
✓ Munkát és sok időt takarítasz meg a használatával: főként ha rendszeresen vasalsz ingeket és nehezen vasalható ruhákat. 
✓ Amíg az automata ruhagőzölőszekrény vasal, nyugodtan megihatsz egy kávét, vagy előkészülhetsz a napodra vagy programodra és minden alkalommal alig fogod várni a frissen vasalt és szagtalanított ruhaneműk viselésének frissítő és kényelmes érzését. 
✓ A kezdeti befektetés után a gőzölőszekrény ténylegesen megtérül az idő és a megspórolt munka tekintetében.
 
Félsz a tárolástól?
Ne aggódj! A Tefal Care For You könnyen összecsukható dohányzóasztal méretűre!

Ajánlott termékek



Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent