• Tippek és praktikák
  • 27.7.2023

Hogyan kell gyorsan és egyszerűen vasalni a nyaralás alatt?

4.5 (2x)
Hogyan kell gyorsan és egyszerűen vasalni a nyaralás alatt - header 102.png

Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogyan vasaljuk ki gyorsan és egyszerűen ruháinkat a nyaraláson például egy kellemes éttermi vacsorához. Nem kell sok minden hozzá és néhány perc alatt elintézhető. Szóval mire van szükség ahhoz, hogy gyorsan és egyszerűen vasalhassunk a nyaraláson?

Milyen ruhákat vigyünk magunkkal a nyaralásra?

Hogyan vasaljuk a ruháinkat a nyaralás alatt? Amikor a ruhákat a bőröndbe pakoljuk, mindig érdemes azt is figyelembe venni, hogy a ruhák gyűrődnek-e, kell-e vasalni őket.  Válasszunk olyan gyűrődésmentes anyagból készült ruhákat, amelyeket nem kell vasalni a nyaralás alatt. Ide tartoznak az olyan szintetikus anyagok, mint a nejlon, a lycra és a poliészter. A nyaralás alatti hűvösebb estékre a  kötött ruhadarabok a legpraktikusabbak. 

Ha azonban például a tengerparti nyaralásra olyan gyűrődő anyagból - mint a pamut vagy a lenvászon - készült ruhákat szeretnénk bepakolni, indulás előtt vasaljuk ki, hajtsuk össze és így tegyük őket a poggyászába. Ha nem vasaljuk ki őket a bepakolás előtt, a bőröndben még nehezebben kezelhetővé válnak. Mire kell még ügyelni? Ha a gőzfunkciót használjuk a ruhák gyors vasalásához, győződjünk meg róla, hogy a ruhák szárazak. Csak ezt követően tegyük őket a bőröndbe.

Hajtogassunk vagy csavarjunk?

Hogyan pakoljuk be a nyaraláshoz szükséges ruhákat a bőröndbe, hogy ne gyűrődjenek össze teljesen? Ne feledjük, hogy a kevesebb néha több. Ezért tervezzük meg pontosan, hogy mit például hány ruhát, szoknyát, rövidnadrágot, pólót vagy inget szeretnénk a nyaralásra magunkkal vinni. Nagyon fontos, ne akarjunk túl sok ruhát a bőröndbe zsúfolni, mert így minden teljesen összefog gyűrődni.

A hagyományos összehajtogatás mellett össze is csavarhatjuk a ruhákat, mert így helyet takaríthatunk meg a poggyászában, és megakadályozhatjuk, hogy a ruhák nagyon összegyűrődjenek. Hogyan tekerjük össze a ruhákat, mielőtt a bőröndbe kerülnek?

A törölközőket, nadrágokat, pólókat vagy más ruhadarabokat hajtogassuk téglalappá, majd kezdjük el őket fokozatosan feltekerni, például egy kis összecsukható esernyő vagy kezünk vagy egy szabályos alakú tárgy segítségével. Képzeljük el úgy, mintha egy szusitekercset tekernénk. A feltekert ruhákat tegyük a bőröndbe oldalra, a kevésbé rugalmas ruhákat, például kabátokat és pulóvereket tegyük a bőrönd közepére. A bőrönd legtetejére az összehajtogatott ingek kerüljenek.

Tipp: Miután megérkeztünk a szállásunkra, csomagoljunk ki minél több gyűrődésre hajlamos ruhát, és akasszuk fel őket fogasokra. 

Vasalás könnyedén? A nyaralás elképzelhetetlen kézi gőzölő nélkül

Nem minden szállodai szobában vagy apartmanban van vasaló és vasalódeszka, amellyel kivasalhatjuk a gyűrött ruhákat. Ez fontos szempont a csomagoláskor.

  A ruhák, kozmetikumok és gyógyszerek mellett a poggyászából nem hiányozhat a kézi gőzölő sem, amely nem foglal túl sok helyet a bőröndben, és garantálja a gyors és egyszerű vasalást a nyaralás alatt. A Tefal Pure Pop ruhagőzölő minimális helyet foglal a poggyászában, és rendkívül kompakt, vékony és könnyű. Vékony kialakításának köszönhetően tényleg bárhová magunkkal vihetjük.   

A kézi gőzölővel még az ingek is könnyedén vasalhatók

  Vasalás nyaralás alatt? A Tefal Pure Pop kézi gőzölő a forró gőz segítségével egyetlen mozdulattal vasalja ki a ruhákat - így nyaralás alatt is kifogástalanok lehetnek ruháink.   

Ennek az okos segítőnek köszönhetően nem kell többé azon aggódni, hogy vasaljunk vasalódeszka nélkül. Csak akasszuk fel a ruhadarabot a fogasra, és kezdjük el kiegyenesíteni a ráncokat és gyűrődéseket a kézi gőzölővel. Hogyan?

Öntsünk vizet a Tefal Pure Pop ruhagőzölő tartályába, csatlakoztassuk a készüléket a konnektorhoz és kapcsoljuk be. Ez a kézi gőzölő mindössze 15 másodperc alatt felmelegszik, így a nyaralás alatt azonnal vasalhatunk. A Tefal Pure Pop könnyen kezelhető és intuitív - a ruhákat egyetlen mozdulattal gőzöli és vasalja. Az akár 20 g/perc gőzteljesítménye garantálja a férfi ingek egyszerű vasalását is.   

  A Tefal Pure Pop kézi ruhagőzölő innovatív, megfordítható rögzítési rendszerrel rendelkezik. Bársonyos oldala alkalmas mindenféle textília gőzölésére  sérülés veszélye nélkül. Ha megfordítjuk a tartozékot, a másik oldal a haj, a szöszök és egyéb apró szennyeződések eltávolítására szolgál.    

Ezekkel a tippekkel és trükkökkel még a nyaralás alatt is tökéletesen vasalt ruháink lehetnek, ráncok és gyűrődések nélkül. Nincs is jobb, mint a szabadság alatt is tökéletes ruhadarabokat viselni, ami egészen biztosan növeli önbizalmunkat és hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.  

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent