1.
Melegítse a tejet egy lábasban 30-35 fokra.
2.
Hígítsa fel a cukrot, 1 evőkanál lisztet és az élesztős tejet, hagyja állni meleg helyen 12-15 percig. A felszínen buborékos habnak kell megjelennie.
3.
Szitán keresztül szitálja át a lisztet egy külön tálba.
4.
Olvassza meg a vajat egy lábasban.
5.
Tegye a gép táljába a tojásokat. Nyomja le a „Start” gombot
Rögzítés: Flex habverő
V7 sebesség 1 perc
V8 sebesség 30 mp
6.
A gép keverőtáljába a tojásokkal együtt öntse a lisztet, az élesztős tejet, a vajat és egy csipet sót. Nyomja le a „Start” gombot
Rögzítés: Tésztakampó
V2 sebesség 1 perc 30 mp
7.
Vegye le a tésztát a falról egy spatula segítségével. Nyomja le a „Start” gombot
Rögzítés: Tésztakampó
V3 sebesség 1 perc 30 mp
8.
A tésztát tegye át egy külön tálba, takarja le egy konyharuhával, és tegye meleg helyre 60 percre.
9.
Halfilé csont és bőr nélkül, 1 cm-es szeletekre vágva. Az összes hozzávalót (hagyma, rizs, vaj, fűszernövények, só és bors) keverje össze egy külön tálban, és fűszerezze fűszerekkel, fűszernövényekkel.
10.
Melegítse elő a sütőt 170 fokra.
11.
A kész tésztát ossza 70-80 g-os adagokra, sodorja golyókká. Sodrófával nyújtsa ki egyenként 10 cm-es darabokra.
12.
A halas tölteléket terítse el a darabokon. Rögzítse a széleket és formázza meg, a közepét hagyja szabadon.
13.
Kenje meg a tepsit növényi olajjal, terítse ki a pitéket a tepsire. Fedje le konyharuhával, és hagyja állni 20-30 percig.
14.
Tegye a pitéket a sütőbe, és süsse 17-20 percig.
15.
A kész pitéket kenje meg egy darab vajjal, takarja le konyharuhával, és hagyja kihűlni.
Ajánlott termékek