1.
Az összes száraz hozzávalót (búzaliszt, cukor, mézeskalácsfűszer, sütőpor, vaníliás cukor és darált dió) egy külön tálban keverje össze egy kanál segítségével.
2.
Tegye a gép táljába az összes folyékony hozzávalót (tej, olvasztott vaj, méz és tojás), majd nyomja le a „Start” gombot.
Rögzítés: Keverőedény
V3 sebesség 30 mp
3.
A gép táljába, amelyben az összes folyékony hozzávalót összekeverte, adja hozzá az összekevert száraz hozzávalókat, és nyomja le a „Start” gombot.
Rögzítés: Keverőedény
V3 sebesség 30 mp
4.
Melegítse elő a sütőt 200 fokra, és terítse a tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsire.
5.
A tésztát kb. 25 percig süsse.
Ajánlott termékek