• Tippek és praktikák
  • 14.6.2022

Grillezés rossz idő esetén

hu header 18@2.png

A szélnek és az esőnek nem parancsolhatunk. De még mindig legalább részben túljárhatunk az időjárás eszén, és nem kell hagynunk, hogy az elrontsa a grillezés élményét. A következőket kell tennünk, hogyha rossz időjárás esetén is élvezni szeretnénk a grillezést.

Grillezés rossz időben: melyik grillt válasszuk, ha nem tudjuk, milyen lesz az időjárás?

Megnézte az időjárás-előrejelzést, és arra a napra, amikor grillezni szeretne, borult időt és több mint 50% esélyt jósolnak a záporok kialakulására? Ha nem tudja, hogy milyen időjárás lesz a grillezés napján, győződjön meg róla, hogy a megfelelő típusú grillel rendelkezik, hogy egyáltalán elkészíthesse a grillezett finomságokat.

 Hogyan tud úrrá lenni az időjárás szeszélyein, és miként élvezheti a grillezést akár esőben vagy a szélben is? Szerelkezzen fel olyan elektromos grillsütővel, amely nem zavartatja magát ha esik, vagy ha fagy, mert rossz idő esetén egyszerűen a tető alá költöztetheti. Az elektromos grillek bajnoka a Tefal OptiGrill Elite otthoni grillsütő, melyen a steakeknek, kolbászoknak vagy a pácolt csirkeszeleteknek ugyanolyan íze lesz, mintha szabadtéri grillen készültek volna.  

Grillezés az esőben: tippek, hogy mit tegyen, ha elered az eső

  Grillezni készül, de aggódik az eső miatt? Készüljön fel a változékony időjárásra elektromos grillsütővel. Amíg még nem esik az eső, a Tefal OptiGrill Elite otthoni grillsütőn akár a szabadban is grillezheti a finomságokat. Ha azonban grillezés közben elered az eső, egyszerűen vigye be a Tefal elektromos grillt a konyhába, dugja be a konnektorba, és fejezze be a grillezést.  

Ha elered az eső, nem is kell feltétlenül a konyhába szaladni a Tefal Optigrill Elite készülékkel, amely tökéletes steakeket-, és mennyei, ízletes csirkét, halat, kolbászt vagy zöldséget készít. Rossz idő esetén a garázsban, pergola alatt, fedett erkélyen vagy egy nagy kerti napernyő alatt is élvezheti a grillezést.

Grillezés télen a barátokkal és a családdal: Hogyan tehetjük még élvezetesebbé?

Ne hagyja, hogy az eső, a szél és a hideg időjárás tönkretegye a családi vagy baráti grillpartival kapcsolatos terveit. A Tefal Optigrill Elite otthoni elektromos grillsütővel (amely beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas) az időjárás hirtelen változása sem fogja kizökkenteni. Röviden, ha változékony[KH2] időben grillezés közben elkezd esni az eső, a grillezőt könnyen áthelyezheti egy olyan helyre, ahol az eső nem zavarja Önt, és ahol Ön és mindenki más is kényelmesen elfér.

  Kíváncsi, hány adagot tud egyszerre elkészíteni a Tefal Optigrill Elite készülékén? Ha a Tefal Optigrill Elite XL grillsütőt használja a grillpartihoz, egyszerre akár 8 adag grillezett finomságot is megsüthet. Ráadásul, mivel ez egy intelligens grill, könnyedén készíthet rajta steakeket vagy csirkeszeleteket, minden egyes vendég kívánságának megfelelően. Így még rossz időben is nagyon kellemes élmény lehet a grillezés.  

Hogyan gondozzuk a Tefal Optigrill Elite készüléket, amely változékony időjárás esetén is ideális a grillezéshez

Ahhoz, hogy a Tefal Optigrill Elite készülék időjárástól függetlenül jó szolgálatot tehessen Önnek, gondoskodnia kell róla. Hogyan? Minden használat után alaposan tisztítsa meg, hogy változékony időben vagy esőben is csak elő kelljen kapni.

Használat után először húzza ki a Tefal Optigrill Elite készüléket a konnektorból, és hagyja kihűlni. Ezután vegye ki a csepegtető tálcát a készülék aljáról, és öntse ki a tartalmát, majd a tálcát tegye a mosogatógépbe. Vegye le a Tefal grillről a levehető grillrácsokat, és szintén mossa el őket a mosogatógépben. Ez az eljárás felkészíti a Tefal Optigrill Elite készüléket a következő grillezésre, amelyre bármilyen időjárási körülmények között sor kerülhet. Egyszerű, igaz?

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent