1.
Melegítse elő a sütőt 180 fokra.
2.
Tegye a vizet, a sót, a cukrot és a kockára vágott vajat egy lábasba. Hagyja óvatosan párolódni, hogy a vaj megolvadjon.
3.
Vegye le a tűzről, és egyszerre adja hozzá a lisztet. Tegye vissza alacsony hőfokra, és gyorsan keverje össze egy spatulával. A tésztának el kell válnia a tepsi szélétől, és egy golyót kell alkotnia.
4.
Egy külön tálban mérje le a tojásokat, és habverővel enyhén verje fel őket.
5.
Tegye a keveréket a serpenyőből a gép táljába. Nyomja meg a „Start” gombot a tészta hőmérsékletének csökkentéséhez, hogy a tojás ne álljon össze, amikor beleönti.
Rögzítés: Keverőedény
V4 sebesség 2 perc
6.
Nyomja meg a „Start” gombot, majd apránként adja hozzá a felvert tojásokat, miközben a gépet járni hagyja. Állítsa be a tojások mennyiségét a tészta állagának rendszeres ellenőrzésével: a tésztának a habverő végén egy kemény csúcsra kell hasonlítania.
Rögzítés: Keverőedény
V4 sebesség 5 perc
7.
Adja a korábban lereszelt sajtot és a fűszereket a gép táljába, majd nyomja meg a „Start” gombot.
INCORPORATION 30 mp
8.
Zsírozzon ki egy tepsit. Tegye a gougère tésztát egy 8 mm átmérőjű, nem bordázott csőrrel ellátott habzsákba, és formázzon belőle kb. 2 cm átmérőjű golyókat.
9.
Egy külön tálban verje fel az utolsó tojást. Mázolja be a choux-t, és szórja meg reszelt sajttal.
10.
Süsse kb. 15-20 percig 180 fokon, 10 perc után nyissa ki az ajtót, hogy eltávolítsa a nedvességet. Hagyja kihűlni egy rácson.
11.
SJó szórakozást!
Ajánlott termékek