1.
Mossa meg a gombát, és vágja negyedekre. Néhányat tegyen félre a díszítéshez. Hámozza meg és kockázza fel a hagymát. Mossa meg és szeletelje fel a póréhagyma fehér részét. Kockázza fel a füstölt szalonnát.
2.
Egy serpenyőben hevítsen fel egy kevés olívaolajat. Adja hozzá a hagymát, a póréhagyma fehér részét, a gombát és a szalonnát, és süsse 10 percig. Ízesítse sóval és borssal.
3.
Adja hozzá a zöldségalaplevet. Fedje le, és hagyja párolódni 30 percig.
4.
Tegye a serpenyő tartalmát a turmixgépbe. Adja hozzá a tejszínt. Nyomja le a „Start” gombot.
V6 sebesség 2 perc
5.
Mossa meg, szedje le a leveleket és szárítsa meg a petrezselymet. Vágja le a leveleket, ha túl nagyok. Néhány levelet tegyen félre a díszítéshez, a többit pedig aprítsa fel a fűszermalommal.
V1 sebesség 15 mp
6.
Tálalja a levest forrón. Szükség esetén melegítse újra. Díszítse gombaszeletekkel. Szórja meg petrezselyemmel.
Ajánlott termékek