• Tippek és praktikák
  • 7.9.2020

Ételtárolás mesterfokon - ez a Tefal MasterSeal Fresh

Tefal-MasterSeal-for-web.jpg

Melyek a legjobb ételtartó dobozok? Melyik ideális piknikre? És melyik uzsonnásdoboznak iskolába vagy melyiket tehetjük be fagyasztóba?
Kerek doboz, négyzet alakú doboz, sekély doboz, mély doboz, műanyag doboz, üveg doboz...annyi lehetőség van, hogy sokszor nehéz a választás? Szüksége van egy uzsonnásdobozra iskolai vagy munkahelyi ebédhez, illetve piknikezésre, amely ideális a mikrohullámú sütőbe és a fagyasztóba is?

Tefal-MasterSeal-for-web.jpg

A Tefal MasterSeal Fresh a legújabb, kiváló minőségű ételtartó doboz sorozatunk, pattintós fedéllel, 100% -os szivárgásvédelemmel, amely akár 2x hosszabb ideig is képes frissen tartani az ételeket. A saját egészsége és a környezetvédelem számára is ideális megoldást kínálunk.
A káros Bisphenol A (BPA) mellőzésének és a 30 éves garanciánknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy a dobozok hosszú évekig fogják szolgálni Önt egészségügyi kockázatok és felesleges pazarlás nélkül. A Tefal MasterSeal Fresh műanyag dobozok 100%-ban higiénikusak és beépített tömítéssel rendelkeznek. A tömítésen nincs hézag, ezért nincs hely a baktériumok és penészgombák számára a megtapadásra a tömítés és a fedél között. Ez a típusú tömítés gondoskodik az ételek hosszabb frissen tartásáról, de a dobozok tisztántartását is jelentősen megkönnyíti. A dobozok nem mellesleg mosogatógépben is moshatóak.

medias.jpg

Szeretne csomagolni egy ízletes otthoni ebédet magának vagy gyermekének a munkába vagy az iskolába, de attól tart, hogy az étel fele a táskában végzi? A Tefal MasterSeal Fresh dobozok szilárd tömítése 100% -os szivárgásvédelemmel biztosítja az ebédje épségét. A munkahelyen vagy az iskolában csak annyit kell tennie, hogy felmelegíti a nyitott dobozt, és kész is az ebédje.
Tipp: Szüksége van osztott rekeszekre egy dobozban? Akkor a Tefal MasterSeal TO GO készletünket Önnek találták ki!

A dobozok nemcsak az iskolába, a munkahelyre vagy a piknikre való ételhordásra jók, hanem az élelmiszerek otthoni tárolására is kiválóak. Kerek és négyzet alakú, sekély és mély, 0,15 literes térfogattól (méz, fűszerek, só, cukor vagy kávé esetében), az 1,2 literes térfogatútól (ideális ebédméret) az egészen tekintélyes 10,8 literes térfogatig (például száraz kutyaeledelek tárolására). Pontosan megfelelnek az Ön igényeinek, legyen szó joghurt, méz, liszt, kávé, só, tea, vaj, cukor, saláta, paradicsom, állateledel vagy az esti vacsora tárolásáról.

Gyümölcsöt, vajat vagy más ételeket szeretne lefagyasztani? A mikrohullámú sütőhöz hasonlóan a  Tefal MasterSeal Fresh konzervdobozokat is be lehet tenni a fagyasztóba, ahol ételei még frissebbek maradnak, anélkül, hogy a szagok és nedvesség behatolna vagy elillanna a dobozok belsejéből!
Tipp: Sütni és tárolni az ételeket egy edényben? Működik! A Tefal Masterseal Glass dobozainkkal ízletes lasagnát süthet, tálalhat és tárolhat egyszerre. Az étkezés után csak rá kell zárnia a fedelet, mint az összes többi Tefal MasterSeal ételtartó doboznál. 1 doboz, 3 felhasználás, 1 mosogatás. :)

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent