• Tippek és praktikák
  • 24.5.2022

Egészséges főzés a természet tiszteletben tartásával - Eco Respect

header 12@2.png

Bemutatjuk az egészséges főzéshez vezető utat, az újrahasznosított műanyagból készült konyhai segédeszközökkel egyetemben. Ezek a környezetbarát konyhai készülékek ideálisak mindazok számára, akik tisztelik a természetet.

Alapfelszerelés egy környezetbarát konyha számára

  Környezetbarát konyhát szeretne? Akkor biztosan nem hiányozhat néhány praktikus segítő az egészséges otthoni főzéshez. Ha a természet tiszteletben tartásával szeretné felszerelni konyháját, először is válassza a környezetbarát Tefal Eco Respect asztali turmixgépet és a környezetbarát Tefal Eco Respect botmixert, amelyek egyaránt környezetbarátok és tiszteletben tartják a fenntarthatóságot. Hogy mi mindent értékel majd bennük?  

A Tefal Eco Respect asztali turmixgép 65 százalékban újrahasznosított műanyagból készült, BPA-mentes és 50 százalékban újrahasznosítható. A Tefal Eco Respect botmixer hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. 51 százalékban újrahasznosított műanyagból készül, BPA-mentes és 95 százalékban újrahasznosítható. Ezen öko turmixgépek esetében a gyártó tíz évig garantálja a szervizelhetőséget.

Ki értékeli majd a környezetbarát konyhai eszközöket

A természet tiszteletével készült Tefal turmixgépeket a városokban, falvakban és hegyekben élő emberek egyaránt nagyra értékelik majd. Bárki, akinek fontos a természet, beillesztheti őket környezetbarát konyhájába. És éppen ezeknek az eszközöknek a használatával nyilváníthatja ki még egyértelműbben a hozzáállását.

A Tefal Eco Respect botmixert vagy asztali turmixgépet egy másik okból is szeretni fogja. Ezek ugyanis az egészséges főzés praktikus segítői. Gyorsan és egyszerűen elkészíthetünk velük mindenféle finom és egészséges hideg és meleg receptet.

A Tefal Eco Respect asztali turmixgép nagy teljesítményű, 800 W-os motorral rendelkezik. Üvegedényében könnyedén turmixolhat bármilyen összetevőt, szabadjára engedheti fantáziáját az egészséges receptek elkészítésekor. A Tefal Eco Respect botmixer pedig 600 W-os motorral és kiváló minőségű Powelix pengékkel büszkélkedhet, amelyek bármilyen állagú ételt vagy hozzávalót tökéletesen pépesítenek.  

Ötletek, hogyan főzzünk egészségesen

Mit szerezzünk be az egészséges főzéshez? Az egészséges főzéshez szükséges készülékek mellett természetesen az alapanyagok is elengedhetetlenek. A legjobb, ha a friss és minimálisan feldolgozott élelmiszerekre esik a választása, amelyeket hideg és meleg főzéshez egyaránt felhasználhat. Mely élelmiszerek a legjobbak az egészséges főzéshez?

✔ Friss gyümölcs és friss zöldség

✔ Fehér hús, hal és tenger gyümölcsei

✔ Sovány marhahús, bárányhús

✔ Tojás és tejtermékek

✔ Zab, zabpehely, quinoa, hajdina

✔ Teljes kiőrlésű tészta, teljes kiőrlésű rizs

✔ Hüvelyesek, diófélék és magvak

✔ Egészséges olajak

Az egészséges főzés érdekében vásárolja meg ezeket az alapanyagokat lehetőleg bio minőségben. Például a gyümölcsök, zöldségek, hüvelyesek, diófélék vagy magvak esetében így garantált lesz, hogy azok vegyszermentesek. Az egészséges ételek elkészítésekor arra is figyeljen, hogyan készíti el az alapanyagokat. Főzéskor kerülje az olajban történő sütést, inkább párolja vagy süsse meg azokat. Az "egészséges és egyszerű főzés" mottónak megfelelően a Tefal Eco Respect környezetbarát asztali turmixgép nagy segítséget nyújt az egészséges főzésben.

És mely ételeket kell kerülni az egészséges főzés során? Különösen az iparilag feldolgozott élelmiszerek. Ne használjon félig feldolgozott és konzervált élelmiszereket. Felejtse el a zsíros húsokat és az olyan telített zsírokat, mint a zsír és a vaj. Kerülje a fehér lisztet és a finomított cukrot. A sót is használja takarékosan, és semmiképpen ne készítsen olajban sült ételeket.

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent