1.
A tészta elkészítése előtt 1 órával vegye ki a vajat a hűtőből, vagy tegye 15 másodpercre a mikrohullámú sütőbe, hogy megpuhuljon (anélkül, hogy megolvadna).
A vaj hőmérséklete - A vaj hőmérséklete fontos, azért hogy jól be tudjon épülni. Ha túl kemény, nem fog jól beépülni. Ha túl puha, a tészta túl ragadós lesz, és nehéz lesz vele dolgozni.
2.
Melegítse elő a sütőt 180 fokra.
3.
Rögzítés: Keverőedény
V1 sebesség 30 mp
V8 sebesség 1 perc
A gép táljába a következő sorrendben adja hozzá a hozzávalókat: liszt, sütőpor, tojás, vaj és cukor. Nyomja le a „Start” gombot.
Ellenőrizze az előkészületeket - Az édes süteménytésztának egyenletesnek és simának kell lennie. Az édes süteménytésztában lévő csomók eltávolításához "indítsa újra a gépet a 4-es fokozaton, amíg sima állagot nem kap."
4.
Rögzítés: Keverőedény
INCORPORATION sebesség 30 mp
A tészta készen áll, hozzáadhatja a tölteléket, és megnyomhatja a „Start” gombot.
5.
Vajazza és bélelje ki a tortaformát. Öntse a keveréket a formába, és süsse 180 fokon 1 óra 10 percig.
Ellenőrizze az előkészületeket - Szúrjon egy kést a tortába. Ha a késpenge tisztán jön ki, akkor megsült. A tortának aranybarna színűnek kell lennie. Ha a késpengéjére ragad a tészta, hagyja még egy kicsit főni.
6.
Hagyja a tortát 10 percig szobahőmérsékleten hűlni, mielőtt kiveszi a formából.
Ajánlott termékek