• Tippek és praktikák
  • 3.12.2020

Ön csak egy Tefal Duetto+ nemesacél edényszettet vásárol, de nyugodtabb, könnyebb, tisztább, praktikusabb főzést is kap mellé bónuszként

tefal_500x628_duetto+_HU.png

Ön is folyton bajlódik a főtt ételek, pl. a rizs, tészta, zöldségek leszűrésével, illetve a folyadékok kimérésével? Felejtse el a felesleges rendetlenséget, a rengeteg plusz eszközt és munkát! 
Takarítson meg időt és főzzön praktikus edényekkel, a szintjelzővel és speciális fedéllel, illetve praktikus kiöntőperemmel kialakított Tefal Duetto+ edénycsaláddal, mely bármilyen típusú tűzhelyen használható, az indukciósat is beleértve. 
 
Egyszerűsítse életét, és élvezze a megtakarított időt a barátokkal vagy a családdal. A sokoldalú Tefal Duetto+ nemesacél edények minden konyhai helyzetben segítségére lesznek és jelentősen megkönnyítik az Ön számára a főzést. Bármilyen méretű serpenyőt, fazekat, lábast vagy serpenyőt keres, a kínálatból biztos talál megfelelőt magának. Elegáns kialakításuknak köszönhetően bármilyen konyhában jól mutatnak.
 
Kiöntőperem
A Duetto+ edények két oldalán praktikus kiöntőperem kialakítások találhatók, amelyekkel könnyedén kiadagolhatja az elkészült ételeket, például a Tefal Masterseal Fresh tárolódobozokba, vagy bármilyen tálálótálba.
Large-G7192234-Duetto+-Saucepan-16cm-05IW-6327+(2).jpg
 
Fedelek
A praktikus, széles fedők integrált szűrő funkcióval rendelkeznek. Csak annyit kell tennie, hogy elfordítja a fedelet úgy, hogy a fedél perforált része ugyanabba az irányba mutasson, mint a kiöntő, majd egyszerűen öntse le a felesleges vizet vagy folyadékot a megfőtt ételekről. Ne feledje, hogy a két oldalon különböző méretű lyukak kerültek kialakításra – a nagyobb lyukú kiöntő részt használja tészták, zöldségek leszűrésére, a kisebb lyukú kiöntő részt pedig például a rizs, bulgur..stb. leszűrésére.

Large-G7192234-Duetto+-Saucepan-16cm-05IW-6327+(1).jpg
 Az üvegfedélen keresztül figyelemmel kísérheti a főzési folyamatot, ez a funkció segít az étel állagának a megítélésében.
 
Az edények belsejében okos és intuitív szintjeleket talál, így a megfelelő mennyiségű víz vagy egyéb összetevők mérése néhány másodperc kérdése lesz csupán. 
 
Az edények oldalán emellett rendkívül tartós szegecselt fogantyúkat talál.
 
 
Nemesacél edények nélkül nem konyha a konyha!
 
A Tefal 10 év garanciát vállal a Tefal Duetto+ nemesacél edényekre, így anélkül élvezheti a kiváló minőségű rozsdamentes acél tartósságát, hogy aggódnia kellene az edények minőségének romlása miatt.
 
Minden igénynek megfelelő edények

Vessen egy pillantást jelenlegi Tefal Duetto+ nemesacél edényportfóliónkra. Számos különböző Duetto+ készlet közül választhat, akár egy teljes készletet keres, akár csak egy meghatározott méretű serpenyőt, fazekat vagy lábast!

Ajánlott termékek

 

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent